reklama
Magoo Kochana cudowne wieści! ! Wiedziałam ze ten cien cienia coś znaczy! Udało się! Czyli miałaś wcześnie zagniezdzenie- chłopcy lubią się zagniezdzac ok 6dpo i wczesniej ciekawe czy się sprawdzi . Teraz się ciesz kochana Waszym szczęściem. Oby moje wczorajsze czekoladki z toffi jedzone z lodami i czipsami cebulowymi też były jakimś znakiem
Magoo kochana piekne wiesci.
Airfix kciuki zaciskam.
A u mnie dupa wielka. W tym cyklu znow nic z tego nie bedzie. @ Od 4 dni sie rozkreca i nie moze a m wyjezdza w nastepna sb a plodne wypadna tydz pozniej. Szlak z tym wszystkim.
Airfix kciuki zaciskam.
A u mnie dupa wielka. W tym cyklu znow nic z tego nie bedzie. @ Od 4 dni sie rozkreca i nie moze a m wyjezdza w nastepna sb a plodne wypadna tydz pozniej. Szlak z tym wszystkim.
M
magoo
Gość
Hej dziewczyny. Wróciłam, dziękuję za gratulacje,
M
magoo
Gość
Samopoczucie pozytywne, test pozytywny - teraz już wyraźne II.Magoo Jak samopoczucie?? Euforia dalej trwa??? jej jak by było fajnie jakby te kreseczki dwie posypały się wreszcie na forum. U mnie dziś mega spadek temp na wykresie 6dpo oby to było "to"
Z tego co doczytałam to spadek jednodniowy może oznaczać implantację... Oby!!!
Jestem zmęczona jak diabli, przejechałam wczoraj prawie tysiąc km. Wróciłam w nocy i odsypiałam... Ale nadal czuję się strasznie zmęczona. I zaraz się udam grzecznie do łóżeczka...
reklama
M
magoo
Gość
A co do euforii, to najlepiej wyraziła to dziś moja teściowa:
"no, nie, to za dużo. Po co wam tyle dzieci..."
Normalnie szlag mnie trafił. I euforię trochę też. Z pewnością jej tego nie zapomnę. Tym bardziej, że akurat rozmawiałam z teściem jak weszła. Jak powiedziałam teściowi, to się tak wzruszył, że aż mu łezki poleciały - oczywiście ściemnił, że go coś "oczy pieką"... Ale cieszył się tak samo jak my. A ona weszła i.... Podła kobieta.
"no, nie, to za dużo. Po co wam tyle dzieci..."
Normalnie szlag mnie trafił. I euforię trochę też. Z pewnością jej tego nie zapomnę. Tym bardziej, że akurat rozmawiałam z teściem jak weszła. Jak powiedziałam teściowi, to się tak wzruszył, że aż mu łezki poleciały - oczywiście ściemnił, że go coś "oczy pieką"... Ale cieszył się tak samo jak my. A ona weszła i.... Podła kobieta.