reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 30+

reklama
Magoo Kochana cudowne wieści! ! Wiedziałam ze ten cien cienia coś znaczy! Udało się! Czyli miałaś wcześnie zagniezdzenie- chłopcy lubią się zagniezdzac ok 6dpo i wczesniej:) ciekawe czy się sprawdzi . Teraz się ciesz kochana Waszym szczęściem. Oby moje wczorajsze czekoladki z toffi jedzone z lodami i czipsami cebulowymi też były jakimś znakiem ;)

Magoo kochana piekne wiesci.
Airfix kciuki zaciskam.

A u mnie dupa wielka. W tym cyklu znow nic z tego nie bedzie. @ Od 4 dni sie rozkreca i nie moze a m wyjezdza w nastepna sb a plodne wypadna tydz pozniej. Szlak z tym wszystkim.

@ w pełni się rozgościła, więc teraz leż pod kołderką, jem chipsy, popijam grzanym piwkiem z sokiem i oglądam serial... Niby się nie nastawiałam, a jednak lekkiego doła załapałam. Ale niedługo następna szansa!

Magoo Jak samopoczucie?? Euforia dalej trwa???;) jej jak by było fajnie jakby te kreseczki dwie posypały się wreszcie na forum. U mnie dziś mega spadek temp na wykresie 6dpo oby to było "to"

Magoo Jak samopoczucie?? Euforia dalej trwa???;) jej jak by było fajnie jakby te kreseczki dwie posypały się wreszcie na forum. U mnie dziś mega spadek temp na wykresie 6dpo oby to było "to"
Samopoczucie pozytywne, test pozytywny - teraz już wyraźne II.
Z tego co doczytałam to spadek jednodniowy może oznaczać implantację... Oby!!!
Jestem zmęczona jak diabli, przejechałam wczoraj prawie tysiąc km. Wróciłam w nocy i odsypiałam... Ale nadal czuję się strasznie zmęczona. I zaraz się udam grzecznie do łóżeczka...

reklama
A co do euforii, to najlepiej wyraziła to dziś moja teściowa:
"no, nie, to za dużo. Po co wam tyle dzieci..."
Normalnie szlag mnie trafił. I euforię trochę też. Z pewnością jej tego nie zapomnę. Tym bardziej, że akurat rozmawiałam z teściem jak weszła. Jak powiedziałam teściowi, to się tak wzruszył, że aż mu łezki poleciały - oczywiście ściemnił, że go coś "oczy pieką"... Ale cieszył się tak samo jak my. A ona weszła i.... Podła kobieta.

Do góry