reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 30+

Ja nawet na kawę rano znalazłam patent. Przy synu kupowałam Ricore, ale jakoś mi brakowało aromatu, więc kupiłam rozpuszczalną zbożową i rozpuszczalną zwykłą kawę i mieszałam pół na pół - i jakoś dzieciakom nic nie było a karmiłam każde po rok.

reklama
DaMaRa Gratuluje!!!! Obyś przyniosła szczęście i mi i innym dziewczynom które wyczekuja tych dwóch kreseczek :*

Magoo A u Ciebie jak? @ przyszła?

DaMaRa Gratuluje!!!! Obyś przyniosła szczęście i mi i innym dziewczynom które wyczekuja tych dwóch kreseczek :*

Magoo A u Ciebie jak? @ przyszła?
Przyszła... Spodziewałam się tego, bo testy negatywne... Ale przynajmniej wiem dlaczego miałam takie skrócone cykle i paskudny nastrój. Mam nadzieję, że duphaston zadziała i w kolejnym cyklu się uda.
DaMaRa wielkie gratulacje!!! Cieszę się razem z Tobą.

Dziękuję Dziewczyny :) Wpadłam na forum i zaraz dwie kreski, to znak. Znak że pójdzie teraz Wam z górki, zobaczycie. Życzę Wam tego z całego serca.
Jedna myśl mi chodzi po głowie, nigdy nie używałam testów owulacyjnych więc nie wiem, ale mam takie głupie pytanie czy to nie jest tak, że ten śluz przed owulacją (gdzieś czytałam że nazywany jest "autostradą dla plemników") jest najlepszy żeby doszło do zapłodnienia, i w dzień owulacji może być już dla świeżych plemników ciut za daleko do jajeczka?
No i nogi do góry :)

Obserwuję dwa inne fora - tam się też zaczęła seria dwukreskowa!!!
Mam taką ogromną nadzieję, że dla nas wszystkich to jest dobra wróżba!

reklama
Kobitki mogę dołączyć? Mam 34 lata i 10cio letniego synia i prawie 8śmio letnią córcię. A teraz walczymy o trzecią pociechę. To nasz 5 cs po przerwie.

Do góry