reklama
Bardzo mi przykro. Nie poddawajcie sie.
Ja w tym cyklu robie testy owu zeby wylapac kuedy bedzie. Narazie od 2 dni druga kreska sllabiutka. Smieje sie ze moze czeka na m. Bo ma przyjechac 24 lub 25. Hehe. Noi chce spr po owu progesteron w razie co.
Ja w tym cyklu robie testy owu zeby wylapac kuedy bedzie. Narazie od 2 dni druga kreska sllabiutka. Smieje sie ze moze czeka na m. Bo ma przyjechac 24 lub 25. Hehe. Noi chce spr po owu progesteron w razie co.
Neta81
Fanka BB :)
U mnie @ przyszła planowo 18 września, zatem już ma się ku końcowi i działań ciąg dalszy. Choć jakoś wiary w powodzenie brak
M
magoo
Gość
Oj, coś tu wieje chłodem. Czyżby jesień tak kiepsko nastroiła również Was? Dziewczyny - główki do góry, piersi do przodu i i na piwo biegiem marsz!!! Albo na zakupy. Albo do kumpeli obgadać teściową! Co się z Wami dzieje dzisiaj? Przecież chwila, choć może nie przyniosła tego, czego pragnęłyście najbardziej, mija i tyle. Przychodzą kolejne chwile, chwilki i co dzień wstajemy do nowego, lepszego... kto wie czego. Popatrzcie, gość wygrał w totka 35 baniek. Ale tak nie wierzył, że nawet kuponu nie sprawdził i mało brakło a minąłby się z czymś, co z pewnością odmieniło całkowicie jego życie. Wygrana w totka się zdarza. Po prostu. Ciąża też się zdarza. Nie trzeba zasłużyć, wywalczyć. Zdarza się. Kiedyś. Dziś. Wczoraj. To daje taki spokój - pewność, że nie zrobiłyśmy nic źle, gorzej, nikt nie jest winny - po prostu - dziś się nie darzyło. I już. Uśmiechnijcie się do swojego odbicia w lustrze i powiedzcie sobie - nie zdarzyło się. Może jutro - za tydzień - za miesiąc się zdarzy?
Kocham jesień. Jest pełna ciepła, refleksji, uśmiechu, gorącej herbaty i kota na kolanach...
Kocham jesień. Jest pełna ciepła, refleksji, uśmiechu, gorącej herbaty i kota na kolanach...
Magoo alez pogodna kobitka z ciebie.
Takze dziewczyny glowa do gory.
M przyjezdza najprawdopodobniej w piatek rano. Raczej bedzie juz po owu. No nic ma zostac caly miesiac to moze w pazdzierniku sie uda.
Robie testy owu ale od 3 dni narazie druga kreska bladzienka. Niewiem co ile godz robic zeby nie przegapic.
Takze dziewczyny glowa do gory.
M przyjezdza najprawdopodobniej w piatek rano. Raczej bedzie juz po owu. No nic ma zostac caly miesiac to moze w pazdzierniku sie uda.
Robie testy owu ale od 3 dni narazie druga kreska bladzienka. Niewiem co ile godz robic zeby nie przegapic.
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
hej ,
u mnie w tym cyklu już po starankach bo według testów i temperaturu miałam wczesną dośc owu bo w 10dc. Także dobrze że robiłam testy od 8dc bo inaczej bym była nastawiona na owulke koło 13dc jak to zazwyczaj bywało ;-) a teraz to czekanie..... nie ma wyjścia.
Ja też lubię jesień, w domu palą się świece, jest taki większy spokój wokoło
u mnie w tym cyklu już po starankach bo według testów i temperaturu miałam wczesną dośc owu bo w 10dc. Także dobrze że robiłam testy od 8dc bo inaczej bym była nastawiona na owulke koło 13dc jak to zazwyczaj bywało ;-) a teraz to czekanie..... nie ma wyjścia.
Ja też lubię jesień, w domu palą się świece, jest taki większy spokój wokoło
reklama
kacha10
Fanka BB :)
magoo super to napisałaś! Lepszych słów już dawno nie słyszałam. Jak będę miała doła to zgłaszam się do Ciebie.Jesień lubię ale tą bardzo wczesną. Potem im bliżej jesieni tym gorzej.
A mi @ depcze po piętach. Już od tyg. czuje się na okres. Dziś mam 31 dc. Mój m 2 dni temu stwierdził, że go nie stać finansowo na drugie dziecko i pyta się co chwila czy mam okres.Bardziej liczy, że go dostanę niż że miałabym być w ciąży.
A mi @ depcze po piętach. Już od tyg. czuje się na okres. Dziś mam 31 dc. Mój m 2 dni temu stwierdził, że go nie stać finansowo na drugie dziecko i pyta się co chwila czy mam okres.Bardziej liczy, że go dostanę niż że miałabym być w ciąży.