reklama
Musze zajsc i kupić. Coś mi się przypaletalo. Zresztą ja mam ogromny z tym problem. Bez przerwy nawraca.
U nas słonko świeci ale nie zagoraco jest. Dopiero zjadłam z olinkiem śniadanie. Trzeba się ubrać, psy na pole wyprowadzić. Pojedziemy do miasta wcześniej bo musze zrobić nam zdjęcia do dowodów.
U nas słonko świeci ale nie zagoraco jest. Dopiero zjadłam z olinkiem śniadanie. Trzeba się ubrać, psy na pole wyprowadzić. Pojedziemy do miasta wcześniej bo musze zrobić nam zdjęcia do dowodów.
gloria6
Fanka BB :)
Hey dziewczyny, obiecalam sie odezwac. Od poniedzialku jestem w szpitalu z podejrzeniem ciazy pozamacicznej bo beta jest 13 tys i rosnie a w macicy pusto. Sami nie wiedza co ze mna zrobic i mnie tak trzymaja na obserwacji. Mozliwe ze mi wprowadza kamere i beda szukac skad ta beta taka kosmiczna skoro nawet pecherzyka nie ma. Powiedzieli ze jestem ich najgorszym przypadkiem na oddziale. Milo.
Gloria Fajnie ze się odezwałaś,a nie fajnie ze jesteś w szpitalu kuzynka nie dawno miała taka sama sytuacje w końcu zrobili zabieg bo zaczęła k rwawic,co prawda zarodka się doszukali ale był za mały do wieku ciąży. Trzymam kciuki oby u Ciebie się wszystko ułożyło
Neta81
Fanka BB :)
Gloria dobrze, że się odezwałaś. Mam nadzieję, że szybko stwierdzą co i jak bo to faktycznie dziwne.
Dziś rano poplazowalismy, Mati nawet poplywal, pozniej popadalo dosc mocno.
Dziś rano poplazowalismy, Mati nawet poplywal, pozniej popadalo dosc mocno.
Witam!
Gloria bardzo mi przykro, kochana wracaj szybciutko do zdrowia i do nas z dobrymi wieściami , tulę mocno!!
Neta miłego wypoczynku, mam nadzieję że odpoczniesz
Kacha proszę podaj termin @
U mnie można powiedzieć nic ciekawego. W sobotę idę na badania. Postanowiłam nie rezygnować tak do końca ze starań i ten cykl wyluzować bo i tak nie mam innego wyjścia a wizyta dopiero 29 sierpnia a wtedy będę już w następnym cyklu :-) Pozdrawiam Was gorąco
Gloria bardzo mi przykro, kochana wracaj szybciutko do zdrowia i do nas z dobrymi wieściami , tulę mocno!!
Neta miłego wypoczynku, mam nadzieję że odpoczniesz
Kacha proszę podaj termin @
U mnie można powiedzieć nic ciekawego. W sobotę idę na badania. Postanowiłam nie rezygnować tak do końca ze starań i ten cykl wyluzować bo i tak nie mam innego wyjścia a wizyta dopiero 29 sierpnia a wtedy będę już w następnym cyklu :-) Pozdrawiam Was gorąco
reklama
Hej z rana. Dopiero śniadanie jemy.
Udało mi się złapać kilka dni dodatkowych wolnego i od wt do pt idę na urlop a potem od 17.go do 1.09 ależ się ciesze.
We wt idę z jednym z psów na wycięcie guza z łapki., środę mam dentystę. Kiedy pójść na betę? W ND 29 dc będzie. Czy siana spróbować. ?
Udało mi się złapać kilka dni dodatkowych wolnego i od wt do pt idę na urlop a potem od 17.go do 1.09 ależ się ciesze.
We wt idę z jednym z psów na wycięcie guza z łapki., środę mam dentystę. Kiedy pójść na betę? W ND 29 dc będzie. Czy siana spróbować. ?