reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 30+

Yesenia Przepisał Ci tak jak standardowo zapisują,mi tak samo...Ale ja nie słucham tylko biorę po owulacji,czyli w trzecim dniu po wzroście temperatury co daje odstęp taki jak ma byc-dwa dni po owulacji. Spróbuj tak. Duphaston chyba lepszy,bo luteina pod język się długo rozpuszcza,a dopochwowo to musisz mieć czas żeby poleżeć,a Duphaston to lykniesz i spokój. Za dwa cykle akurat by się mogło coś unormować u Ciebie

reklama
Yesenia Dokladnie,co da Ci już 12dni drugiej fazy ☺ nie zdziw się jakbyś przy 8-9tabletce dostała @ organizm musi się przyzwyczaić .U mnie już drugi cykl z Duphastonem był normalny wreszcie,a teraz po 5-ciu jest super

Bierz po 2tabl,ja brałam 3cykle po 1tabl Ale to takie ciapanie a nie leczenie hihi Jeśli dostalabys wcześniej @ w tym 1 cyklu to wtedy odstawiasz i znów czekasz na owulacji. Będzie dobrze,zobaczysz i obie się doczekamy kreseczek dwóch

Yesenia to stanowczo za mało,to tak jakbyś nic nie brała. To jest zwykły syntetyczny progesteron nie zaszkodzisz sobie☺

Poprawił mi się humor, bo okazało się że mój lekarz będzie przyjmował 29 sierpnia :-) Teraz po @ na spokojnie zrobię sobie badania i jak pójdę na wizytę to wypytam o ten progesteron :happy:

Yasenia super kochana.Pytałas gdzie pracuje, a to w naszej jednej z galerii handlowych. ale nie w sieciowce wiec w miare spokjnie jest. Ale godziny pracy rózne.
a u mnie w domku cisza.

Po tym plamieniu od wczoraj rano nie ma sladu. zreszta czue sie sama nie wiem jak. W sumie to nadzwyczaj dobrze. Zawsze przed @ o tej porze to juz mnie piersi mocno bolały.Były nabrzmiałe i mega ciezkie. Teraz tylko lekko czasem zabola.Jak ja bym nie chciala sobie wkrecac to masakra ale nie moge. To beda najdluzsze 7 dni.:sorry::baffled:

reklama
Witam!
Ania wydaje mi sie ze juz niedlugo bedziesz sie nam chwalila pozytywnym testem :-)

U mnie dzis deszczowo i zimno, nie moge sie obudzic , juz czuje zapach kawy ;-) milego dnia

Do góry