Yesenia Przepisał Ci tak jak standardowo zapisują,mi tak samo...Ale ja nie słucham tylko biorę po owulacji,czyli w trzecim dniu po wzroście temperatury co daje odstęp taki jak ma byc-dwa dni po owulacji. Spróbuj tak. Duphaston chyba lepszy,bo luteina pod język się długo rozpuszcza,a dopochwowo to musisz mieć czas żeby poleżeć,a Duphaston to lykniesz i spokój. Za dwa cykle akurat by się mogło coś unormować u Ciebie
reklama
Bierz po 2tabl,ja brałam 3cykle po 1tabl Ale to takie ciapanie a nie leczenie hihi Jeśli dostalabys wcześniej @ w tym 1 cyklu to wtedy odstawiasz i znów czekasz na owulacji. Będzie dobrze,zobaczysz i obie się doczekamy kreseczek dwóch
Yasenia super kochana.Pytałas gdzie pracuje, a to w naszej jednej z galerii handlowych. ale nie w sieciowce wiec w miare spokjnie jest. Ale godziny pracy rózne.
a u mnie w domku cisza.
Po tym plamieniu od wczoraj rano nie ma sladu. zreszta czue sie sama nie wiem jak. W sumie to nadzwyczaj dobrze. Zawsze przed @ o tej porze to juz mnie piersi mocno bolały.Były nabrzmiałe i mega ciezkie. Teraz tylko lekko czasem zabola.Jak ja bym nie chciala sobie wkrecac to masakra ale nie moge. To beda najdluzsze 7 dni.
a u mnie w domku cisza.
Po tym plamieniu od wczoraj rano nie ma sladu. zreszta czue sie sama nie wiem jak. W sumie to nadzwyczaj dobrze. Zawsze przed @ o tej porze to juz mnie piersi mocno bolały.Były nabrzmiałe i mega ciezkie. Teraz tylko lekko czasem zabola.Jak ja bym nie chciala sobie wkrecac to masakra ale nie moge. To beda najdluzsze 7 dni.
reklama