Owulacja
Fanka BB :)
Podpisywałam to dzisiajWidziałyście to Link do: TAK dla In vitro! In vitro to Ludzie! ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podpisywałam to dzisiajWidziałyście to Link do: TAK dla In vitro! In vitro to Ludzie! ?
Tak, chociaż z obecnie rządzącymi to i tak myślę, że to nic nie da :-(Widziałyście to Link do: TAK dla In vitro! In vitro to Ludzie! ?
Trzymam kciuki aby wszystko poszło sprawnie !Czekam na Izbie Przyjęć, ale już skierowanie poszło i czekam na wezwanie aż ekipa po mnie przyjdzie
Ostatnio sprzedałam tekst "Bożena uchyla" w pracy podczas gadu-gadu to się aż popłakali ze śmiechu, po czym kolega dzwoni w poniedziałek i mówi do mnie, jak tam Bożenka w weekend, a ja mu na to zamknięta w czerwonym pokoju, nawet jakby telefony nagrywali to brzmi jak rozmowa minionków, więc to słowo ma mocNie mogę ale wyobrażam sobie reakcje szefa na wieść, że się spóźniam bo muszę sprawdzić czy Bożena ma gorączkę
Żeby Cię nie posądzili że przetrzymujesz jakaś Bożenę w pokoju wbrew jej woliOstatnio sprzedałam tekst "Bożena uchyla" w pracy podczas gadu-gadu to się aż popłakali ze śmiechu, po czym kolega dzwoni w poniedziałek i mówi do mnie, jak tam Bożenka w weekend, a ja mu na to zamknięta w czerwonym pokoju, nawet jakby telefony nagrywali to brzmi jak rozmowa minionków, więc to słowo ma moc
@pluto_nova powodzenia!
Pisałam chyba wtedy pod Twoim postem, że ja już w 25 dniu cyklu plamie a 26 dostaje @ mimo brania dupka i nie zdążam zażyć wieczornej dawki.hejka !
dzisiaj śniło mi się, że dostałam okres i byłam wielce zdziwiona, że podczas brania proga i że to za wcześnie i że znowu cykl mi się poprzestawia, a przecież niedawno pisałam z Zazuu, że raczej okresu podczas brania proga raczej nie dostanę i że jak to tak zamówiłam w niedzielę 3 testy, żeby testować jak okres nie przyjdzie i nadal nie przyszły!
A faktycznie, to pewnie przez świąteczne szaleństwoPisałam chyba wtedy pod Twoim postem, że ja już w 25 dniu cyklu plamie a 26 dostaje @ mimo brania dupka i nie zdążam zażyć wieczornej dawki.
Opóźnienia kurierzy mają orzez Mikołajki i zaczyna się świąteczne szaleństwo
Trzymam kciuki. Ja to niedawno wszystko tez przechodziłam. Teraz mi się w nieskończoność dłuży okres oczekiwania na powrót do starań. Jeszcze 4,5 miesiąca.Czekam na Izbie Przyjęć, ale już skierowanie poszło i czekam na wezwanie aż ekipa po mnie przyjdzie