olka11135
Fanka BB :)
I jaki mniej więcej to jest koszt.
Dziękuję za te wszystkie odpowiedzi
Ja płaciłam ok. 400 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jaki mniej więcej to jest koszt.
Dziękuję za te wszystkie odpowiedzi
A można to na NFZ zrobić? Jak tak to który specjalista może takie skierowanie wystawić?Ja płaciłam ok. 400 zł
Super, bo tyle stresu z tym miałaś, mam nadzieję, że wyjdzie i nie trzeba będzie nic powtarzać kochanaHej laski, ja juz jestem po histero. Strasznie sprawnie w tym szpitalu to idzie narazie nic nie wiem, jestem zmeczona i boli mnie brzuch jak na okres. Plamienia przeszkadzaly, wahali sie czy mi to zrobic, ostatecznie pani doktor powiedziala, ze jak nie bedzie widać, to zapiszemy mnie jeszcze raz. Zrobili tez biopsje endometrium. Odpoczywam, czekam i dam znać
Z tonu wypowiedzi widze, ze nie podoba Ci sie toJa tylko dam update, że według diabetologa mam nadal brać metforminę do czasu transferu, bo hemoglobinę glikowana poniżej normy to nie jest taki znowu problem . A wyszedł mi wskaźnik Homa 1.6 więc mi nie zaszkodzi ;-).
No wiesz, może mi rzeczywiście nie zaszkodzi ale też nie bardzo widzę, żeby cokolwiek zmieniało w świecie moich wyników xDZ tonu wypowiedzi widze, ze nie podoba Ci sie to
Ja jestem glupia i pewnie bym sama odstawila meta, jakbym uwazala to za zasadne. Ale to ja xD
Niby nie zaszkodzi, ale tez to nie sa cukierki. Jak nie ma potrzeby...No wiesz, może mi rzeczywiście nie zaszkodzi ale też nie bardzo widzę, żeby cokolwiek zmieniało w świecie moich wyników xD