reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
Hej laski, ja juz jestem po histero. Strasznie sprawnie w tym szpitalu to idzie :D narazie nic nie wiem, jestem zmeczona i boli mnie brzuch jak na okres. Plamienia przeszkadzaly, wahali sie czy mi to zrobic, ostatecznie pani doktor powiedziala, ze jak nie bedzie widać, to zapiszemy mnie jeszcze raz. Zrobili tez biopsje endometrium. Odpoczywam, czekam i dam znać:)
Super, bo tyle stresu z tym miałaś, mam nadzieję, że wyjdzie i nie trzeba będzie nic powtarzać kochana❤️

Ja tylko dam update, że według diabetologa mam nadal brać metforminę do czasu transferu, bo hemoglobinę glikowana poniżej normy to nie jest taki znowu problem 🤷. A wyszedł mi wskaźnik Homa 1.6 więc mi nie zaszkodzi ;-).
Z tonu wypowiedzi widze, ze nie podoba Ci sie to :D
Ja jestem glupia i pewnie bym sama odstawila meta, jakbym uwazala to za zasadne. Ale to ja xD

Wiecie co ja myśle. Ze oni mi podczas tej histero dali do badania tylko polipa żeby sprawdzić a nie endo. I moze to błąd? Bo przecież powiedział mi jeden ze mam endo z jakaś kropka 😞

Przywitam się i ja 🙂
Ja 32, on 29. Starania od wrzesień 2020. Pierwszy pozytyw w grudniu 2020- styczeń poronienie zatrzymane ok 5-6tc i zabieg łyżeczkowania. Podejrzenie biochemu w kwietniu 2020, nie zdążyłam zrobić bety 🤷‍♀️ Druga ciąża po stymulacji w styczniu 2021- poronienie zatrzymane ok 8tc,zabieg łyżeczkowania w 10tc.
Obecne leczenie: - hiperprolaktynemia, wyniki w normie
-IO i hiperinsulinemia, metformina od 4mcy, czekam na wizytę bo dalej coś nie gra
-oczekiwanie na wizytę w poradni genetycznej
- wyniki seminogramu w normie, planujemy w niedługim czasie powtórzyć.
Owulacje własne co miesiąc jak w zegarku, piękne. Pozostałe badania hormonalne w normie. Immunologa-ocena limfocytów ok. Mutacje MTHFR i PAI w hetero do tego wysokie płytki krwi- clexane w drugiej połowie cyklu, obecnie również Acard po okresie.

reklama
Dziewczyny mam wiecej wynikow. Czy któraś z Was wie co oznacza podwyższony dheaso4? I czy shgb jest ok? Lh i fsh widze, ze w porzadku.
Screenshot_20221122-130752_Chrome.jpg

Do góry