reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

Hej laski, ja juz jestem po histero. Strasznie sprawnie w tym szpitalu to idzie :D narazie nic nie wiem, jestem zmeczona i boli mnie brzuch jak na okres. Plamienia przeszkadzaly, wahali sie czy mi to zrobic, ostatecznie pani doktor powiedziala, ze jak nie bedzie widać, to zapiszemy mnie jeszcze raz. Zrobili tez biopsje endometrium. Odpoczywam, czekam i dam znać:)
Super, czekamy na wiesci 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Odpoczywaj :)

reklama
Także do kogo się udać i jakie badania zrobić żeby wykluczyć te choroby.
żeby wykluczyć IO musisz zrobić krzywą cukrową 3-punktowa najlepiej. Hashimoto to choroba tarczycy, więc dobrze zbadać tarczyce. To wszytsko się robi z krwi, nie potrzebujesz na to skierowania, możesz zbadać na własną rękę 😀

żeby wykluczyć IO musisz zrobić krzywą cukrową 3-punktowa najlepiej. Hashimoto to choroba tarczycy, więc dobrze zbadać tarczyce. To wszytsko się robi z krwi, nie potrzebujesz na to skierowania, możesz zbadać na własną rękę 😀
I jaki mniej więcej to jest koszt.
Dziękuję za te wszystkie odpowiedzi 😀

reklama
Do góry