MARLENA863
Fanka BB :)
Aromek przez 7dni 2x1Jaka stymulacja jak można wiedzieć ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aromek przez 7dni 2x1Jaka stymulacja jak można wiedzieć ?
I już mam wdrożony acardAromek przez 7dni 2x1
Aromek przez 7dni 2x1
myślę, że nawet jeżeli coś się wydaje dziwne, to jak się już jest pod opieką kliniki niepłodności, to warto im po prostu zaufać i wierzyć, że wiedzą, co robią trzymam mocno kciuki, by i tym razem były dwie kreski, ale teraz jeszcze do tego piękne przyrosty, no i różowy bobas za 9 miesięcyOd 23 jestem stymulowana I 5 wizyta w klinice , trochę mi to dziwne że lekarz niekazal czekać do miesiączki ze stymulacją .
Dziękimyślę, że nawet jeżeli coś się wydaje dziwne, to jak się już jest pod opieką kliniki niepłodności, to warto im po prostu zaufać i wierzyć, że wiedzą, co robią trzymam mocno kciuki, by i tym razem były dwie kreski, ale teraz jeszcze do tego piękne przyrosty, no i różowy bobas za 9 miesięcy
Zapraszam Cię jeszcze na wątek marcowy: https://www.babyboom.pl/forum/temat/marcowe-prawilne-kreski.124054/Dzień dobry kobietki
Zdecydowałam się do was dołączyć ponieważ potrzeba rozmów wymiany poglądów doświadczenia rady to wszystko jest bardzo cenne
właściwie dopiero teraz zaczynamy starania o maluszka
Wczoraj byłam na wizycie u ginekologa żeby usunąć wkładkę Mirena
No i miło mi będzie moc tutaj z wami zostać
W lipcu tego roku skończe 38 lat
Z poprzedniego związku właściwie małżeństwa który trwał 14 lat mam dwóch synów w wieku 15,8 lat
Mój obecny partner jest ode mnie dwa lata młodszy nie ma dzieci
Od prawie roku są rozmowy na temat wspólnego dziecka i tak jak napisałam wyżej wczoraj podjęłam konkretne kroki
Nie wiem jak to wszystko teraz będzie wyglądało po tej wkładce i tak samo mój wiek to wszystko mnie trochę przeraża ale nie chce już dłużej zwlekać
Mam nadzieję że każdej z nas w najbliższym czasie uda się pokazać dwie kreski donosić dzidziusia i cieszyć się macierzyństwem
Jeśli chodzi o moje badania wszystko mam na świeżo i póki co jest ok nie ma przeciwwskazań albo potrzeby dalszej diagnostyki czy wsparcia Medycznego
Zaczęłam brać witaminy pregna start I według mojego ginekologa póki co to wystarczy))
Miałam dwa pęcherzyki takie idealne. Moje cykle są długie bo 32-34 dniA ile mialas pecherzykow po stymulacji? Musisz miec dlugie cykle. Ja mam zwykle co 26 dni i tym razem inseminacje mialam w 11dc (!) W 10 dc zgłosiłam się do lekarza i od razu mnie zakwalifikował do IUI. Chyba ta ciaza biochemiczna mi rozregulowala organizm.
9.2%- ruch progresywnyWasza ruchliwość 8-10% to wszystkie poruszające się, czy tylko ruch postępowy wolny+szybki? Ta koncentracja 32mln to w całym ejakulacie czy na ml?
W każdym razie trzymam mocno kciuki!