Bolilol
Fanka BB :)
no to niech się rozgaszczaMamy Bombelka i wracamy do domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to niech się rozgaszczaMamy Bombelka i wracamy do domu
Niekoniecznie. Mój stary kiedyś zwymiotował, jak dziecko wymiotowało, a jak na trasie szybkiego ruchu, gdy ja prowadziłam młody zaczął wymiotować na siebie i się tym krztusić, to stary zamiast ratować dziecko, darł się ze nie może i wystawił łeb przez okno, także tego no… przy przebieraniu dwójki stary obowiązkowo koszulka na nosteż o tym pomyślałam, ale mam nadzeiję, że jak swoje to inaczej
Przytulamy, żeby się grzecznie rozgościłMamy Bombelka i wracamy do domu
o matko no ciekawe, mój Stary myślę, że jest dość wrażliwyt na obrzydliwe rzeczy no cóż...Niekoniecznie. Mój stary kiedyś zwymiotował, jak dziecko wymiotowało, a jak na trasie szybkiego ruchu, gdy ja prowadziłam młody zaczął wymiotować na siebie i się tym krztusić, to stary zamiast ratować dziecko, darł się ze nie może i wystawił łeb przez okno, także tego no… przy przebieraniu dwójki stary obowiązkowo koszulka na nos
a po kocie sprząta? Mój się wydawał wrażliwy, a teraz nie rusza go sprzątanie kocich rzygow, kupy z wanny czy odcinanie kotu przy dupie sznurka, na którym wisi kupa i goni spanikowanego kota, który próbuje uciekać przed kupa, która zwisa mu z dupy.o matko no ciekawe, mój Stary myślę, że jest dość wrażliwyt na obrzydliwe rzeczy no cóż...
'sprząta, sprząta normalnie. Chociaż co prawda nasz kot jest dość porządny, nigdy nie załatwił się poza kuwetą. Ale rzygo sprząta, nie omieszkając przy tym wydawać dźwięków obrzydzeniaa po kocie sprząta? Mój się wydawał wrażliwy, a teraz nie rusza go sprzątanie kocich rzygow, kupy z wanny czy odcinanie kotu przy dupie sznurka, na którym wisi kupa i goni spanikowanego kota, który próbuje uciekać przed kupa, która zwisa mu z dupy.
Nie oznacza to, ze będzie miał tak na „wydzieliny” własnego dziecka, ale tez w druga stronę, to, ze to własne dziecko może nic nie zmienić.o matko no ciekawe, mój Stary myślę, że jest dość wrażliwyt na obrzydliwe rzeczy no cóż...
no to nie będzie źle u nas kotka żre moje włosy z podłogi i sznurek z drapaka, przez co zdarzają się różne kocie dramaty, a jeden kocur upodobał sobie z miesiąc temu wannę i chyba myśli, że to super luksusowa kuweta specjalnie dla niego, więc kilka wypadków się zdarzyło, na szczęście już znaleźliśmy na to sposób'sprząta, sprząta normalnie. Chociaż co prawda nasz kot jest dość porządny, nigdy nie załatwił się poza kuwetą. Ale rzygo sprząta, nie omieszkając przy tym wydawać dźwięków obrzydzenia
Ej to super, u mnie jak w poniedziałek był 16mm, to w czwartek już ciałko żółte, więc możliwe, ze owulacje wróciłyU mnie dziś 14dc (albo 13, bo pierwszy dzień to było mocne plamienie, ale nie krwawienie), w prawym jajniku dwa większe pecherzyki 14 i 17 mm, na lewym brak. Endo 7mm, zatoka bez płynu. Jutro chyba musze powtórzyć cały ten cyrk, zobaczymy czy coś urośnie