reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
też o tym pomyślałam, ale mam nadzeiję, że jak swoje to inaczej :D
Niekoniecznie. Mój stary kiedyś zwymiotował, jak dziecko wymiotowało, a jak na trasie szybkiego ruchu, gdy ja prowadziłam młody zaczął wymiotować na siebie i się tym krztusić, to stary zamiast ratować dziecko, darł się ze nie może i wystawił łeb przez okno, także tego no… przy przebieraniu dwójki stary obowiązkowo koszulka na nos 😆

Niekoniecznie. Mój stary kiedyś zwymiotował, jak dziecko wymiotowało, a jak na trasie szybkiego ruchu, gdy ja prowadziłam młody zaczął wymiotować na siebie i się tym krztusić, to stary zamiast ratować dziecko, darł się ze nie może i wystawił łeb przez okno, także tego no… przy przebieraniu dwójki stary obowiązkowo koszulka na nos 😆
o matko :D no ciekawe, mój Stary myślę, że jest dość wrażliwyt na obrzydliwe rzeczy :D no cóż... :D

o matko :D no ciekawe, mój Stary myślę, że jest dość wrażliwyt na obrzydliwe rzeczy :D no cóż... :D
a po kocie sprząta? Mój się wydawał wrażliwy, a teraz nie rusza go sprzątanie kocich rzygow, kupy z wanny czy odcinanie kotu przy dupie sznurka, na którym wisi kupa i goni spanikowanego kota, który próbuje uciekać przed kupa, która zwisa mu z dupy.

a po kocie sprząta? Mój się wydawał wrażliwy, a teraz nie rusza go sprzątanie kocich rzygow, kupy z wanny czy odcinanie kotu przy dupie sznurka, na którym wisi kupa i goni spanikowanego kota, który próbuje uciekać przed kupa, która zwisa mu z dupy.
'sprząta, sprząta normalnie. Chociaż co prawda nasz kot jest dość porządny, nigdy nie załatwił się poza kuwetą. Ale rzygo sprząta, nie omieszkając przy tym wydawać dźwięków obrzydzenia :D

Nie oznacza to, ze będzie miał tak na „wydzieliny” własnego dziecka, ale tez w druga stronę, to, ze to własne dziecko może nic nie zmienić.
Na tej trasie wtedy ja 130km/h, krzyczę, żeby ratował dziecko, a ten nic, musiałam przyspieszyć do jakichś 250, znaleźć szybko zjazd i stanęłam w pierwszej zatoczce, dziecko już miałam 4-letnie, wiec uwaga już nie wozi się wtedy torby dla dziecka (przynajmniej ja) i dobrze, ze miałam jakaś bluzę z przedszkola, bo musiałam małego rozebrać i uwaga wycierałam go chusteczkami do kokpitu 😨😆 matka roku, bo jak na złość w torebce dwie chusteczki w paczce, wiec nie wystarczyły😆😆no i zapach w samochodzie bomba, wiec wracaliśmy z otwartymi szybami 🙈

'sprząta, sprząta normalnie. Chociaż co prawda nasz kot jest dość porządny, nigdy nie załatwił się poza kuwetą. Ale rzygo sprząta, nie omieszkając przy tym wydawać dźwięków obrzydzenia :D
no to nie będzie źle :) u nas kotka żre moje włosy z podłogi i sznurek z drapaka, przez co zdarzają się różne kocie dramaty, a jeden kocur upodobał sobie z miesiąc temu wannę i chyba myśli, że to super luksusowa kuweta specjalnie dla niego, więc kilka wypadków się zdarzyło, na szczęście już znaleźliśmy na to sposób

reklama
U mnie dziś 14dc (albo 13, bo pierwszy dzień to było mocne plamienie, ale nie krwawienie), w prawym jajniku dwa większe pecherzyki 14 i 17 mm, na lewym brak. Endo 7mm, zatoka bez płynu. Jutro chyba musze powtórzyć cały ten cyrk, zobaczymy czy coś urośnie 🙄
Ej to super, u mnie jak w poniedziałek był 16mm, to w czwartek już ciałko żółte, więc możliwe, ze owulacje wróciły 😍

Do góry