reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
Hej dziewczyny, już zadałam pytanie na grupie testowania, ale może tutaj jeszcze ktoś inny się wypowie. Co myślicie o tych badaniach hormonów - 3 dzień cyklu. Wydaje mi się, że szału nie ma, zwłaszcza, że staramy się od maja intensywnie i ciąży nie było.
2D2EE327-6452-4EBD-9582-656516A47DE3.jpeg

Mam dzisiaj o 13 wizytę u gin. U swojej tym razem, więc zobaczymy co mi powie na ten estradiol. I jak moje endometrium. Nie wiem co z tą owulacja niedzielna, bo temperatura dzisiaj poszła w dół, a wczoraj nie było takiego jakiegoś super skoku. Za to był w sobotę turboskok, ale mam nadzieję, że to jakiś błąd pomiaru. Mega dziwny mam ten wykres na razie.

W każdym razie mocno proszę o kciuki za potwierdzenie, że owu już była i za tłuściutkie endometrium. Nie mogę wyrazić swoich uczuć przed tą wizytą, bo jestem zaangażowana w ten eksperyment z szamanizmem, wiec musze trzymać się kurczowo pozytywnej myśli i tego, że jestem w 1t+6

reklama
Hejka, ja mam pytanie dot. badania nasienia. Stary jest umówiony na czwartek na godz. 10:00. Ostatni seks w poniedziałek ok. 22:00. Czy to będzie dobry okres abstynencji, czy jednak trochę krótko?
Normalnie byśmy pewnie poczekali do piątku ale w czwartek może/ma być owu i trochę mi szkoda zmarnować potencjalną szansę😬

Do góry