reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

Rozumiem, tymbardziej jestem przerażona, myślałam sobie kiedyś ,że co to zajść w ciąże, tymczasem rok mija i nic
hej, witaj na pokładzie. Rozumiem Twoje przerażenie, sama niedawno odczułam na własnej skórze jak to jest zderzyć doświadczenie i wiedzę dziewczyn z podejściem ginekologa. Mi zdobyte tu informacje oszczędziły co najmniej kilka miesięcy bezowocnych starań, więc mogę tylko powiedziec: dobrze, że tu trafiłaś, trzymam kciuki 🤞

reklama
hej, witaj na pokładzie. Rozumiem Twoje przerażenie, sama niedawno odczułam na własnej skórze jak to jest zderzyć doświadczenie i wiedzę dziewczyn z podejściem ginekologa. Mi zdobyte tu informacje oszczędziły co najmniej kilka miesięcy bezowocnych starań, więc mogę tylko powiedziec: dobrze, że tu trafiłaś, trzymam kciuki 🤞
Dziękuje, czyli lepiej posłuchać dziewczyn z bagażem niż lekarzy recepciarzy?😁

A u Ciebie jaki problem?

To ja bym zrobiła do kompletu jeszcze to co napisałam, bo ten testosteron w normie nie jest.
Ale najważniejsze w tym moemncie jest potwierdzenie owulacji i nasienie. Od tego zacznij i narazie na tym się skup. Idż na prawilny monitoring.
Wiesz , z tym monitoringiem to myśle w styczniu w grudniu nie dam rady ze wzgledu na prace i okoliczności . W imie tego co mowiła gin na luty mialabym się wstawić żeby obgadać cykl stymulowany, ale myśle, że może w styczniu ten monitoring wypadnie lepiej niż w listopadzie. Teorytycznie na Boże Narodzenie owulacja. Na grudniowe kreski wiec sie nie wpisuje. Poza tym nie wiem czy moje hormony pozwolą na owu, bo patrząc na odczucia to co miesiąc prawie powinna być

Wiesz , z tym monitoringiem to myśle w styczniu w grudniu nie dam rady ze wzgledu na prace i okoliczności . W imie tego co mowiła gin na luty mialabym się wstawić żeby obgadać cykl stymulowany, ale myśle, że może w styczniu ten monitoring wypadnie lepiej niż w listopadzie. Teorytycznie na Boże Narodzenie owulacja. Na grudniowe kreski wiec sie nie wpisuje. Poza tym nie wiem czy moje hormony pozwolą na owu, bo patrząc na odczucia to co miesiąc prawie powinna być
kurde, no nie klei mi się to, że nawet nie wiesz, czy jest owulacja a lekarz już chce Cię stymulować...

reklama

Załączniki

• 20221109_070521.jpg
    20221109_070521.jpg
    684,2 KB · Wyświetleń: 59
  • 20221109_070531.jpg
    20221109_070531.jpg
    994,8 KB · Wyświetleń: 60
  • 20221109_070513.jpg
    20221109_070513.jpg
    251,2 KB · Wyświetleń: 63
Do góry