reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2023

reklama
to niestety nie tylko wrażenie.. trafić na dobrego lekarza to jest wyczyn. Lekarze często traktują taśmowo pacjentki. A my na forum przez to wszystko przehcodzimy i stąt mamy tę wiedzę.
Rozumiem, tymbardziej jestem przerażona, myślałam sobie kiedyś ,że co to zajść w ciąże, tymczasem rok mija i nic

Myślę, że Twój ginekolog Cię zbywa. Później każe Ci brać duphaston przez 3 msc od 16 do 25 dc, a później powie ze musisz iść do Kliniki leczenia niepłodności i tym sposobem zmarnujesz kolejne 6 msc
No właśnie Pani gin mówiła ,żeby odczekać 3 miesiące od momentu zapisania leków od endokrynologa a jak nie pyknie to na stymulacje owulacji tabletkami

Rozumiem, tymbardziej jestem przerażona, myślałam sobie kiedyś ,że co to zajść w ciąże, tymczasem rok mija i nic
większość z nas niestety tak myślało :) ale jest tu masa madrych dziewczyn i zobaczysz, zaraz będziesz wiedziałą co robić :D
Ja tak jak napisałam: partner na badanie nasienia, Ty na porządny monitoring. Potem na drożność jajowodów.
Jeśli chodzi o hormony to mogę coś podpowiedzieć, ale są też dziewczyny, które lepiej to ogarniają :)

większość z nas niestety tak myślało :) ale jest tu masa madrych dziewczyn i zobaczysz, zaraz będziesz wiedziałą co robić :D
Ja tak jak napisałam: partner na badanie nasienia, Ty na porządny monitoring. Potem na drożność jajowodów.
Jeśli chodzi o hormony to mogę coś podpowiedzieć, ale są też dziewczyny, które lepiej to ogarniają :)
Rozumiem , mnie właśnie martwi ten testosteron a byłam u 3 specjalistów i rzaden z nich, nie przywiązał do tego swojej uwagi nawet poza nfz

Przede wszystkim zrobiłabym podstawowe badania sobie i partnerowi, potwierdziła na monitoringu ze 100% pewnością ze mam owu i wtedy bym poczekała te 3 msc na lekach od endo
Dziękuję za radę , właśnie tacy są teraz lekarze zbywają jak mówisz i kase biorą. A masz może wiedzę nt tego testosteronu podwyzszonego?Czy to faktycznie IO napedza to?

reklama
Do góry