reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2023

reklama
to niestety nie tylko wrażenie.. trafić na dobrego lekarza to jest wyczyn. Lekarze często traktują taśmowo pacjentki. A my na forum przez to wszystko przehcodzimy i stąt mamy tę wiedzę.
Rozumiem, tymbardziej jestem przerażona, myślałam sobie kiedyś ,że co to zajść w ciąże, tymczasem rok mija i nic

Myślę, że Twój ginekolog Cię zbywa. Później każe Ci brać duphaston przez 3 msc od 16 do 25 dc, a później powie ze musisz iść do Kliniki leczenia niepłodności i tym sposobem zmarnujesz kolejne 6 msc
No właśnie Pani gin mówiła ,żeby odczekać 3 miesiące od momentu zapisania leków od endokrynologa a jak nie pyknie to na stymulacje owulacji tabletkami

Rozumiem, tymbardziej jestem przerażona, myślałam sobie kiedyś ,że co to zajść w ciąże, tymczasem rok mija i nic
większość z nas niestety tak myślało :) ale jest tu masa madrych dziewczyn i zobaczysz, zaraz będziesz wiedziałą co robić :D
Ja tak jak napisałam: partner na badanie nasienia, Ty na porządny monitoring. Potem na drożność jajowodów.
Jeśli chodzi o hormony to mogę coś podpowiedzieć, ale są też dziewczyny, które lepiej to ogarniają :)

większość z nas niestety tak myślało :) ale jest tu masa madrych dziewczyn i zobaczysz, zaraz będziesz wiedziałą co robić :D
Ja tak jak napisałam: partner na badanie nasienia, Ty na porządny monitoring. Potem na drożność jajowodów.
Jeśli chodzi o hormony to mogę coś podpowiedzieć, ale są też dziewczyny, które lepiej to ogarniają :)
Rozumiem , mnie właśnie martwi ten testosteron a byłam u 3 specjalistów i rzaden z nich, nie przywiązał do tego swojej uwagi nawet poza nfz

Przede wszystkim zrobiłabym podstawowe badania sobie i partnerowi, potwierdziła na monitoringu ze 100% pewnością ze mam owu i wtedy bym poczekała te 3 msc na lekach od endo
Dziękuję za radę , właśnie tacy są teraz lekarze zbywają jak mówisz i kase biorą. A masz może wiedzę nt tego testosteronu podwyzszonego?Czy to faktycznie IO napedza to?

reklama
Do góry