Jasne napiszę jutro, dziękiTrzymam kciuki i daj nam znać !
reklama
Cześć dziewczyny, nie mam dobrych wieści, lekarz po przeanalizowaniu wyników moich i męża nasienia, powiedział worost, ze in-vitro.. powiedział tez ze to również może się nie udaćTrzymam kciuki i daj nam znać !
lady_in_blue
Fanka BB :)
No niestety z in vitro nigdy nie ma gwarancji ale jest to jakaś szansa na to, żeby zostać rodzicamiCześć dziewczyny, nie mam dobrych wieści, lekarz po przeanalizowaniu wyników moich i męża nasienia, powiedział worost, ze in-vitro.. powiedział tez ze to również może się nie udać
Pojedziemy jeszcze do innego specjalisty, jeżeli powie to samo, będziemy zastanawiać się nad tą metodą.No niestety z in vitro nigdy nie ma gwarancji ale jest to jakaś szansa na to, żeby zostać rodzicami
lady_in_blue
No niestety Twoje AMH i FSH wskazują, że trzeba się spieszyć i niestety wykraczają poza zakres refundacji leków dla stymulacji :-(Pojedziemy jeszcze do innego specjalisty, jeżeli powie to samo, będziemy zastanawiać się nad tą metodą.
Ale to nie znaczy, że nie ma żadnych szans. Szanse są, tylko na pewno nie ma dużo czasu do stracenia.
Dzięki, wiem że nie ma dużo czasu i dlatego postaramy się jak najszybciej zasięgnąć opinii drugiego lekarza i podjąć decyzję. Nigdy nie zastanawialiśmy się nad in-vitro i dlatego jest to dla nas trudna decyzjaNo niestety Twoje AMH i FSH wskazują, że trzeba się spieszyć i niestety wykraczają poza zakres refundacji leków dla stymulacji :-(
Ale to nie znaczy, że nie ma żadnych szans. Szanse są, tylko na pewno nie ma dużo czasu do stracenia.
lady_in_blue
Rozumiem. Jest to niełatwa decyzja ale ważne, żeby podjąć ją razem. Trzymam kciuki, żeby ta historia skończyła się dobrze .Dzięki, wiem że nie ma dużo czasu i dlatego postaramy się jak najszybciej zasięgnąć opinii drugiego lekarza i podjąć decyzję. Nigdy nie zastanawialiśmy się nad in-vitro i dlatego jest to dla nas trudna decyzja
Dziękuję za dobre słowa i wsparcie, cieszę się że tutaj trafiłam wszystko dzięki siostrze,dziękiRozumiem. Jest to niełatwa decyzja ale ważne, żeby podjąć ją razem. Trzymam kciuki, żeby ta historia skończyła się dobrze .
reklama
QueenK
Heej myśle o Was ale jakoś tak ciężko mi wrócić. Miałam robione hsg i wyszło ze jeden jajowód totalnie niedrozny. Lekarz kazał nam się starać jeszcze 3 miesiące, a później powtórzyć amh i nasienie i w zależności od wyników będzie rekomendował in vitro… 3 miesiące minęły, ciąży brak, brak mi sił, słów, chęci… na około oczywiście wysyp ciąż u koleżanek. Czuje się perfidniehej, bywasz tu jeszcze? co u Ciebie?
Ostatnia edycja:
Podziel się: