reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Hej Dziewczyny🙂 witam Was❤️
dwa lata temu jak trafiłam na to forum, ale na inną grupę, to po tygodniu zaszłam w ciążę (a staraliśmy się 7mcy), także mogę powiedzieć, że przyniosło mi ono szczęście🍀 mam nadzieje, że tym razem będzie podobnie!
Na pokładzie mama 2latka z Małopolski.
Starania o rodzeństwo od obecnego cyklu.
Trzymam za Nas wszystkie kciuki i zaczynam walkę💪💪💪

reklama
Witaj ♥️♥️ napisz proszę, jakie zalecenia masz od immunologa? I jak Wasze starania?
Miałam przez 22 dni encorton i equoral, od pozytywnej bety accofil i encorton a od owulacji acard, z tym ze ja mam tez kir Aa i przeciwciała wiec ciężko mi powiedzieć jak to wyglada w przypadku tylko cytokin i NK, być może ten equoral tylko i encorton na osłabienie. Nasze starania w tym cyklu się zakończyły. Co dalej zobaczymy ale immuno nie chce drugi raz 🙂

Miałam przez 22 dni encorton i equoral, od pozytywnej bety accofil i encorton a od owulacji acard, z tym ze ja mam tez kir Aa i przeciwciała wiec ciężko mi powiedzieć jak to wyglada w przypadku tylko cytokin i NK, być może ten equoral tylko i encorton na osłabienie. Nasze starania w tym cyklu się zakończyły. Co dalej zobaczymy ale immuno nie chce drugi raz 🙂
Dziękuję za odpowiedz. Ja mam plaquenil na 3 miesiące, a od pozytywnego testu encorton. Póki co czekam na efekt drugiego cyklu, ale czuję,że nic z tego nie będzie :(

Hej Dziewczyny🙂 witam Was❤️
dwa lata temu jak trafiłam na to forum, ale na inną grupę, to po tygodniu zaszłam w ciążę (a staraliśmy się 7mcy), także mogę powiedzieć, że przyniosło mi ono szczęście🍀 mam nadzieje, że tym razem będzie podobnie!
Na pokładzie mama 2latka z Małopolski.
Starania o rodzeństwo od obecnego cyklu.
Trzymam za Nas wszystkie kciuki i zaczynam walkę💪💪💪

Hej, ja mam w domu 6-cio latkę, która jest z pierwszego cyklu starań bez wspomagaczy, od prawie roku walczę o rodzeństwo i końca nie widać, trzymam za Ciebie kciuki żeby Ci się udało bez przygód.

Cześć dziewczyny! Zaczynamy się starać o rodzeństwo dla naszej pełnej życia dwulatki :) może któraś z was wie czy po odstawieniu kontraceptu (ostatnia tabletka tydzień temu) muszę robić przerwę w staraniu?

Hej, ja mam w domu 6-cio latkę, która jest z pierwszego cyklu starań bez wspomagaczy, od prawie roku walczę o rodzeństwo i końca nie widać, trzymam za Ciebie kciuki żeby Ci się udało bez przygód.
dziękuję! I ja mam nadzieję, że Twoja córka jak najprędzej doczeka się rodzeństwa🙂 moja poprzednie starania też nie obyły się bez dramatów, nawet już wyszłam od ginekolog z zaleceniami, żeby zaczynać przygotowywać się do invitro, a za dwa tygodnie okazało się że jestem w ciąży, także swoje też przeszłam.
Czekam co los przyniesie teraz.

reklama
Hej, mogę dołączyć do was?
Staramy się z mężem od 01/2021. Niestety nieskutecznie. Podczytuję was od początku naszych starań. Ale dopiero teraz postanowiłam napisać.
U męża stwierdzono HCV podczas rutynowych badań. Zrobiłam badania anty-hcv sobie i niestety też okazało się, że jestem zakażona :( Nie mamy pojęcia kiedy mogliśmy się zarazić. Postaramy się wykorzystać ten czas na szukanie przyczyn braku ciąży dotychczas.

Do góry