S
strawberry moon
Gość
Właśnie idę we wtorek zrobić.Ja tak coś widzę Poszłabym zrobić betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie idę we wtorek zrobić.Ja tak coś widzę Poszłabym zrobić betę
Jeśli bezowocne starania dezorganizują Ci normalne funkcjonowanie i aż tak wplywaja na Twoje życie to poszłabym do terapeuty i nie jest to złośliwa odpowiedz, całkiem poważnie mówię. Ja tez się staram ponad 2 lata ale póki co funkcjonuje normalnie i nie płacze po nocach. Być może jeszcze nie, być może mnie to ominie. Każdy na swój sposób sobie radzi z niepowodzeniami i nie sadze, by dało się dać Ci jakaś uniwersalna radę, które pozbawi Cię tych przykrych emocji.Dziewczyny jak sobie radzic z tym że nie mogę zajść w ciążę w rodzinie już po 3 i wciąż pytają kiedy my. Staramy się już 2 lata i nic. Nie mam siły już do tego wszystkiego nie mogę się na niczym skupić noce przeplakane
Hej dziewczyny. Dziś jestem 9dpo, zrobiłam test i nie dowierzam, więc zrobiłam dwa innej formy. Nie minęły 4 minuty i taki widok. Co myślicie
Doskonale Cię rozumiem nawet nie wiesz jak bardzo. Przeszłam przez to samo, rezygnacja, doły, komentarze z otoczenia... Jak ktoś w towarzystwie zaczynał temat dzieci, ciąży to szybko starałam się zmienić ten temat :/ wszędzie widzialam na ulicy kobiety z wózkami albo w ciąży Rozważ to, co napisała Coca. Ja byłam jeden raz u psychologa porozmawiać o tym i na prawdę wyszłam jakaś lżejszaDziewczyny jak sobie radzic z tym że nie mogę zajść w ciążę w rodzinie już po 3 i wciąż pytają kiedy my. Staramy się już 2 lata i nic. Nie mam siły już do tego wszystkiego nie mogę się na niczym skupić noce przeplakane
Dziewczyny jak sobie radzic z tym że nie mogę zajść w ciążę w rodzinie już po 3 i wciąż pytają kiedy my. Staramy się już 2 lata i nic. Nie mam siły już do tego wszystkiego nie mogę się na niczym skupić noce przeplakane
Ale super! Daj koniecznie znać jaka beta wyjdzie trzymam kciuki!Hej dziewczyny. Dziś jestem 9dpo, zrobiłam test i nie dowierzam, więc zrobiłam dwa innej formy. Nie minęły 4 minuty i taki widok. Co myślicie?
Hej, dam znać nie, to 5 cykl starań i udało się naturalnie. Mam wrażenie jakby to trwało wieki. Dalej nie wierzę. Uwierzę chyba dopiero po testach, albo na usgAle super! Daj koniecznie znać jaka beta wyjdzie trzymam kciuki!
Jestem na forum od niedawna - jesteś po inseminacji?
Jest bardzo ciężko. Jeszcze dzisiaj siostra męża kiedy wy my juz 3 planujemy u nas była stymulacja 6 cyklów , badania moje ok teraz czekamy na wyniki badań nasienia męża.Doskonale Cię rozumiem nawet nie wiesz jak bardzo. Przeszłam przez to samo, rezygnacja, doły, komentarze z otoczenia... Jak ktoś w towarzystwie zaczynał temat dzieci, ciąży to szybko starałam się zmienić ten temat :/ wszędzie widzialam na ulicy kobiety z wózkami albo w ciąży Rozważ to, co napisała Coca. Ja byłam jeden raz u psychologa porozmawiać o tym i na prawdę wyszłam jakaś lżejsza
Oczywiście aktualnie nadal się staramy, ale już mam inne podejście. Pokładam ogromną nadzieję w inseminacji więc mam jakiś cel, staram się widzieć światełko w tunelu
Na jakim etapie ogólnie jesteście? Już po pełnej diagnostyce?
Nie znoszę takich pytań... Ja jeszcze słyszałam "wy nie wiecie jak się dzieci robi?".Jest bardzo ciężko. Jeszcze dzisiaj siostra męża kiedy wy my juz 3 planujemy u nas była stymulacja 6 cyklów , badania moje ok teraz czekamy na wyniki badań nasienia męża.
Nie do wiary jak ludzie nie mają taktu i nie potrafią się domyślić i powstrzymać się przed takimi tekstamiJest bardzo ciężko. Jeszcze dzisiaj siostra męża kiedy wy my juz 3 planujemy u nas była stymulacja 6 cyklów , badania moje ok teraz czekamy na wyniki badań nasienia męża.