reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny, mam pytanie odnośnie supli dla chłopów.
My, kobiety oczywiście przygotowując się do starań w większości suplementujemy potrzebne składniki.

Mój mądry mąż ostatnio zapytał mnie o dietę i witaminy na płodność mężczyzny.

I tak doszłam do wniosku, że faktycznie- ja się tu przygotowuję do roli mamy, a o nim zapomniałam.

Czy i jakie suplementy dla facetów jesteście w stanie polecić?

reklama
My, kobiety oczywiście przygotowując się do starań w większości suplementujemy potrzebne składniki.

I tak doszłam do wniosku, że faktycznie- ja się tu przygotowuję do roli mamy, a o nim zapomniałam.

Ja znam Fertilman plus - znam tylko ten suplement, wiec nie polecę nic więcej 😂 Tylko różnie wychodzi cenowo, w zależności od miejsca.

Korzen maca

Ja znam Fertilman plus - znam tylko ten suplement, wiec nie polecę nic więcej 😂 Tylko różnie wychodzi cenowo, w zależności od miejsca.
mój Stary też zażywa FertilMan Plus ale póki co ciąży wciąż brak więc nie mam potwierdzenia, ze jest ok😬 natomiast co jest uciążliwe - trzeba brać 4 duże tabsy na dzień, także obecnie szukam czegoś co będzie miało fajny skład ale jednak nieco bardziej przystępną formę

mój Stary też zażywa FertilMan Plus ale póki co ciąży wciąż brak więc nie mam potwierdzenia, ze jest ok😬 natomiast co jest uciążliwe - trzeba brać 4 duże tabsy na dzień, także obecnie szukam czegoś co będzie miało fajny skład ale jednak nieco bardziej przystępną formę
Ok, robiłam rekonesans szybki na własną rękę dodatkowo.
Jest preparat AndroVit Plus. Dawkowanie to 1 kapsułka dziennie, a skład ma bogaty.

Dietę wegańska ha ha 🤣🙈

Dziewczyny jak sobie radzic z tym że nie mogę zajść w ciążę :( w rodzinie już po 3 i wciąż pytają kiedy my. Staramy się już 2 lata i nic. Nie mam siły już do tego wszystkiego :( nie mogę się na niczym skupić 😭😭 noce przeplakane :(

Hej dziewczyny. Dziś jestem 9dpo, zrobiłam test i nie dowierzam, więc zrobiłam dwa innej formy. Nie minęły 4 minuty i taki widok. Co myślicie?

Załączniki

• 20220904_162826.jpg
    20220904_162826.jpg
    413,4 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Do góry