reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Posiew w kierunku grzybów i posiew tlenowy. Wyszły mi jakoes drożdżaki, ponad 2 miesiące slz tym walczylam, 3 rozne leki zeby w końcu bylo czysto
Ja robiłam biocenoze pochwy i nie wyszły mi żadne grzyby ani nic takiego za to mam ciągle pH ponad 5.0 a to też niedobrze przy staraniach. 😐

reklama
Ja robiłam biocenoze pochwy i nie wyszły mi żadne grzyby ani nic takiego za to mam ciągle pH ponad 5.0 a to też niedobrze przy staraniach. 😐
Badanie pH jest badaniem oddzielnym? Niedługo idę na posiew (jestem po leczeniu) i nie wiem czy pH jako oddzielne badanie wykonać? Z tej samej próbki czy z oddzielnej? 🙂

Badanie pH jest badaniem oddzielnym? Niedługo idę na posiew (jestem po leczeniu) i nie wiem czy pH jako oddzielne badanie wykonać? Z tej samej próbki czy z oddzielnej? 🙂
Ja w biocenozie (badaniu czystości pochwy) miałam normalnie w badaniu. Ale posiew to trochę coś innego więc nie wiem czy tam też to sprawdzają w badaniu. 🤷‍♀️

chodzi ktos lub chodzil do Zięba Clinic w Katowicach ?
szukam opini
Chodzilam w poerwsza ciaza. Nie moge powiedzieć złego słowa. Pani dr Zięba jest kompetentna kobieta. Zlecila mi wszystkie niezbędne badania, jak trzeba było coś wyjaśnić to zrobila to. Ale wiele tez trzeba samemu pytać. Maz tez tam chodzil do fajnej niej z insulinoopprnoscia. Sama tez jest endokrynologiem wiec u mnie byko fajnie bo od razu mi dawała leki na tarczyce. Ja poroniłam pierwsza ciaze i nie wróciłam tam. Szukałam immunologa. Alirat byla na urlopie i niestety jedyny minus byk taki ze nie mialam do niej telefonu i kontaktu. 😁🤗jak szukasz w Katowicach yo polecam dr Janosz lub dr Bodzka(jej maz). Kobieta anioł. Kompetentna, przemiła, kontaktowa, wszystko wyjasni, jest empatyczna i do rany przyloz. Staly kontakt i jest immunologiem tez. Ja do niej ciagle chodze. Przjmuje w Med Silesia w Rudzie Śląskiej (u siebie)

Chodzilam w poerwsza ciaza. Nie moge powiedzieć złego słowa. Pani dr Zięba jest kompetentna kobieta. Zlecila mi wszystkie niezbędne badania, jak trzeba było coś wyjaśnić to zrobila to. Ale wiele tez trzeba samemu pytać. Maz tez tam chodzil do fajnej niej z insulinoopprnoscia. Sama tez jest endokrynologiem wiec u mnie byko fajnie bo od razu mi dawała leki na tarczyce. Ja poroniłam pierwsza ciaze i nie wróciłam tam. Szukałam immunologa. Alirat byla na urlopie i niestety jedyny minus byk taki ze nie mialam do niej telefonu i kontaktu. 😁🤗jak szukasz w Katowicach yo polecam dr Janosz lub dr Bodzka(jej maz). Kobieta anioł. Kompetentna, przemiła, kontaktowa, wszystko wyjasni, jest empatyczna i do rany przyloz. Staly kontakt i jest immunologiem tez. Ja do niej ciagle chodze. Przjmuje w Med Silesia w Rudzie Śląskiej (u siebie)
a lekarze o których mówisz zajmują sie również mężczyznami ?
bo u nas problem z zajscie w ciaze lezy po męskiej stronie

a lekarze o których mówisz zajmują sie również mężczyznami ?
bo u nas problem z zajscie w ciaze lezy po męskiej stronie
Hmmmmm tego nie wiem. Zlecala badania mężowi ale nasienia z fragmentacja dna i bylo ok wiec nie drążyliśmy tematu. Mimo wszystko oboje sa ginekologami, wiec nie wiem jak to się ma typowo do prowadzenia męskiej strony. 🤔 można zadzwonić i się zapytać może w rejestracji udziela informacji.

reklama
Hej Dziewczyny :)
Po wielu ciężkich chwilach, kliku zmianach lekarzy, wydaniu milionów monet i morzu wylanych łez, postanowiłam się wziąć w garść i działać ostro dalej :)
We wrześniu mam pierwsze podejście do inseminacji. Niepłodność idiopatyczna, mąż Ok, u mnie hashimoto, mały problem z insulina (mam Glucophage), badania hormonów wszystkie Ok, jedynie badanie, które wyszło średnio to Ana2 - słabo dodatnie (ale podobno u zdrowych osób też może wyjść), drożność Ok.
Czy uważacie, że jest jakieś badanie, które naprawdę warto wykonać, a nie każdy lekarz je zleca? 🙂

Do góry