reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny a mam jeszcze jedno pytanie odnośnie stymulacji i brania progesteronu po zastrzyku na pęknięcie. Czy jak się okaże, że się udało, i jest ciąża, to tego proga się bierze już całą ciążę czy można go w którymś momencie odstawić?

reklama
Dziewczyny a mam jeszcze jedno pytanie odnośnie stymulacji i brania progesteronu po zastrzyku na pęknięcie. Czy jak się okaże, że się udało, i jest ciąża, to tego proga się bierze już całą ciążę czy można go w którymś momencie odstawić?
nie doszłam nigdy do tego etapu ciąży ale plan był zacząć odstawianie po 12 tc

Znam poczucie ze juz więcej sie nie ma sily na walkę. 2 lata starań. Upragniona ciaza. Starcilam w 10 tc, styczeń 2019 za 3 moesiace byla znowu w ciazy i straciłam w 8tc.czerwiec 2019 Dwa łyżeczkowanie w przeciągu pół roku. Potem dowiedzieliśmy się ze teściu ma glejaka 4 stopnia czyli wyrok śmierci. Potem wujka bliski nam moal juz drugi zawal. No i "odpieprzylam się od siebie" jak to mówi zuza skrzynska. I znowu zaszlam w sumie jiz nieplanowana ciaze. Sierpień 2019. Organizm wariował, bo co chwile albo w ciazy albo poronienie. Coaza okrutnie trudna. Łącznie z porodem i prowadzeniem firmy swojej i covidem. 😑😑😑 ciezki rok za rokiem. Teraz zaczęliśmy starania o drugie dziecko to wpadka i biochemiczna a potem zara na drugi miesiąc z lekami i tez biochemiczna i teraz jestem rydzien po spodziewanej miesiączce nanlekach i trzymam sama za siebie kciuki chodzisz podchodzę do tego z dystansem.
Faktycznie, masz za sobą masę przykrych doświadczeń. Wiem, co to znaczy stracić teściów. Rok za rokiem (2020 i 2021 i nie był to COVID) straciliśmy obydwoje 😞. Nagle.

Ja jestem po jednej stracie i nie wyobrażam sobie drugiej. Po półtorej roku starań.
Ty przeżyłaś łącznie trzy, ale właśnie chyba psychiczny dystans jest bardzo potrzebny, choć przeszłaś swoje i pewnie musiałaś wiele przerobić.
Powodzenia 💪🏻!

Dziewczyny, czy któraś z was może polecić jakieś globulki dopochwowe na wyrównanie pH pochwy? Biocenoza wyszła ok ale pH mam za wysokie...

reklama
Do góry