reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny a mam jeszcze jedno pytanie odnośnie stymulacji i brania progesteronu po zastrzyku na pęknięcie. Czy jak się okaże, że się udało, i jest ciąża, to tego proga się bierze już całą ciążę czy można go w którymś momencie odstawić?

reklama
Dziewczyny a mam jeszcze jedno pytanie odnośnie stymulacji i brania progesteronu po zastrzyku na pęknięcie. Czy jak się okaże, że się udało, i jest ciąża, to tego proga się bierze już całą ciążę czy można go w którymś momencie odstawić?
nie doszłam nigdy do tego etapu ciąży ale plan był zacząć odstawianie po 12 tc

Znam poczucie ze juz więcej sie nie ma sily na walkę. 2 lata starań. Upragniona ciaza. Starcilam w 10 tc, styczeń 2019 za 3 moesiace byla znowu w ciazy i straciłam w 8tc.czerwiec 2019 Dwa łyżeczkowanie w przeciągu pół roku. Potem dowiedzieliśmy się ze teściu ma glejaka 4 stopnia czyli wyrok śmierci. Potem wujka bliski nam moal juz drugi zawal. No i "odpieprzylam się od siebie" jak to mówi zuza skrzynska. I znowu zaszlam w sumie jiz nieplanowana ciaze. Sierpień 2019. Organizm wariował, bo co chwile albo w ciazy albo poronienie. Coaza okrutnie trudna. Łącznie z porodem i prowadzeniem firmy swojej i covidem. 😑😑😑 ciezki rok za rokiem. Teraz zaczęliśmy starania o drugie dziecko to wpadka i biochemiczna a potem zara na drugi miesiąc z lekami i tez biochemiczna i teraz jestem rydzien po spodziewanej miesiączce nanlekach i trzymam sama za siebie kciuki chodzisz podchodzę do tego z dystansem.
Faktycznie, masz za sobą masę przykrych doświadczeń. Wiem, co to znaczy stracić teściów. Rok za rokiem (2020 i 2021 i nie był to COVID) straciliśmy obydwoje 😞. Nagle.

Ja jestem po jednej stracie i nie wyobrażam sobie drugiej. Po półtorej roku starań.
Ty przeżyłaś łącznie trzy, ale właśnie chyba psychiczny dystans jest bardzo potrzebny, choć przeszłaś swoje i pewnie musiałaś wiele przerobić.
Powodzenia 💪🏻!

Dziewczyny, czy któraś z was może polecić jakieś globulki dopochwowe na wyrównanie pH pochwy? Biocenoza wyszła ok ale pH mam za wysokie...

reklama
Do góry