reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

U nas jeszcze +/- 3tys ale kwestia czasu jak dojdzie do 5. Na sezon potrzebuję Ok 2,5-3 tony. My, młodzi i pracujący, tez nie wiem jak sobie poradzimy 🤷🏻‍♀️

Żeby było "śmieszniej" zarabiamy naprawdę przyzwoicie. Znam pary, które tyle co ja albo Stary zarabiają na dwóch. A mimo to zaczynamy ledwo wiązać koniec z końcem. Teraz same nasze miesięczne zobowiązania to będzie minimum 7 tys i nie mówię tu o jedzeniu czy paliwie 🙈 a jak wiem to nie koniec

reklama
Znam ten ból. Niedawno pisałam, że rata kredytu to już 3600. Teraz będzie prawie 5 tys. Jakby in vitro jest w tej chwili tak samo realne jak lot w kosmos
Dramat, aż brakuje słów.
P

Mega problem jest jak ktoś ma ekogroszek - tez nie można go dostać albo za jakieś chore pieniądze. A niczym innym w tych piecach nie zapalisz.
My mamy właśnie groszek, co prawda z dodatkowym rusztem na drewno, ale drewna tez już prawie nie kupisz, a poscinac drzewa to tez nie rozwiązanie bo drewno musi sezonowac nawet kilka lat, inaczej rozwalisz piec i zasrasz komin 🤷🏻‍♀️

Najebalyscie stron, wiec nie ma szans, że narazie nadrobie. Ja grzeje dupsko obrzydliwie. Pamietacie moje bikini czarne, mialo takie falki na cycach? No to teraz mam cyce spieczone w fale. Stary w ogole jakis napalon i ciagle chce mi cyce wyciągać ze stanika jak nikt nie patrzy xD seks na wakacjach jest super. Pozdro!!!
Ps. Bycie krolowa nasienia jest zaszczytem

Dramat, aż brakuje słów.

My mamy właśnie groszek, co prawda z dodatkowym rusztem na drewno, ale drewna tez już prawie nie kupisz, a poscinac drzewa to tez nie rozwiązanie bo drewno musi sezonowac nawet kilka lat, inaczej rozwalisz piec i zasrasz komin 🤷🏻‍♀️

Mój Stary szukał drewna z tydzień! To jakiś obłęd. Kupiliśmy jakąś gównianą sosne w cenie sezonowanego dębu 2 lata temu 🤦‍♀️

Mój Stary szukał drewna z tydzień! To jakiś obłęd. Kupiliśmy jakąś gównianą sosne w cenie sezonowanego dębu 2 lata temu 🤦‍♀️
Zawsze możecie sobie brać patyki z lasu wg nowych wspaniałych wytycznych rządowych 🤣🤣🤣

Załączniki

• V3pJO2A0UzUNpgbl.jpg
    V3pJO2A0UzUNpgbl.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 50
Żeby było "śmieszniej" zarabiamy naprawdę przyzwoicie. Znam pary, które tyle co ja albo Stary zarabiają na dwóch. A mimo to zaczynamy ledwo wiązać koniec z końcem. Teraz same nasze miesięczne zobowiązania to będzie minimum 7 tys i nie mówię tu o jedzeniu czy paliwie 🙈 a jak wiem to nie koniec
Nie wiadomo w jakim to kierunku idzie 🥺

Załączniki

• Screenshot_2022-06-09-20-45-50-10_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    Screenshot_2022-06-09-20-45-50-10_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    145,3 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Cześć dziewczyny 🙂 Wczoraj mój mąż był na kolejnej wizycie u androloga skonsultować wyniki po 2 miesięcznej kuracji. Doktor powiedziała, że nadal jest mała koncentracja plemników i przepisała Tamoxifen-EGIS. Czy spotkalyscie się już z tym lekiem? Ja czytam w Internecie i za dobrych opini o nim nie ma...A może macie coś sprawdzonego na poprawę koncentracji?

Do góry