reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Pierwsze co to pożegnanie z fajkami i nie ma że boli, no niestety albo ciąża albo fajki. Sama paliłam 10 lat ponad paczkę dziennie więc nie akceptuje żadnych wymówek 😂
Słodkie napoje może nie są końcem świata, ale pite z umiarem. Oprócz tego woda! Nasienie potrzebuje wody. Pytanie jak z jego upłynnieniem i lepkością.
Wietrzenie jajek to obowiązek zwłaszcza przy jego pracy, luźne bokserki, zero lapka na kolanach czy telefonu w kieszeni.
No a oprócz tego dużo płodnościowych produktów i koniecznie suple chociaż ja bym skonsultowała to z andrologiem bo może będzie miał jakiś inny pomysł na leczenie.

A odlotowe agentki pierwsze klasa😂
Fajek nie rzuci, ale nie pali duzo,
Pierwsze co to pożegnanie z fajkami i nie ma że boli, no niestety albo ciąża albo fajki. Sama paliłam 10 lat ponad paczkę dziennie więc nie akceptuje żadnych wymówek 😂
Słodkie napoje może nie są końcem świata, ale pite z umiarem. Oprócz tego woda! Nasienie potrzebuje wody. Pytanie jak z jego upłynnieniem i lepkością.
Wietrzenie jajek to obowiązek zwłaszcza przy jego pracy, luźne bokserki, zero lapka na kolanach czy telefonu w kieszeni.
No a oprócz tego dużo płodnościowych produktów i koniecznie suple chociaż ja bym skonsultowała to z andrologiem bo może będzie miał jakiś inny pomysł na leczenie.

A odlotowe agentki pierwsze klasa😂
chyba tam są Twoje dane...
Gdzie, na wynikach? Nie moga byc moje dane bo to wyniki meza a dane to imie i nazwisko lekarza i adres kliniki, jezeli chodzi o Władysława IV ?

Was serio drożność jajowodów nie bolala?☺️mnie tak bolalo ze zaczelam krzyczeć ze już nie chce 😭mialam na NFZ i bez znieczulenia :/ ogolnie to mam bardzo bolesne miesiączki i myslalam ze mam wysoki próg bolu ale jak mysle o drożności to mi slabo😵jak wyszlam to powiedzialam do starego ze nigdy nie urodzę dziecka naturalnie xd jak sie kiedys uda😬

reklama
Hej dziewczyny, ja właśnie wracam z kliniki niepłodności. Miałam bardzo niskie amh 0,61 i słabe nasienie partnera. Za dużo się nie dowiedzieliśmy.. po za tym, że mam niską rezerwę jajnikową i mojego czasu na zajście nie zostało dużo :( Partner dostał skierowanie na dalsze badania i wizytę u androloga. Usg wyszło dobrze mam na prawym jajniku 2 pecherzyki 14 mm. W niedziele mam zrobić zastrzyk na pęknięcie ovitrelle i później porozmawiamy co dalej. Pani stwierdziła, że trzeba działać szybko wiec 2-3 miesiące starań i jak nie wyjdzie to zaleca nam in vitro, bo może tego czasu nie zostało mi dużo.

Do góry