reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Pierwsze co to pożegnanie z fajkami i nie ma że boli, no niestety albo ciąża albo fajki. Sama paliłam 10 lat ponad paczkę dziennie więc nie akceptuje żadnych wymówek 😂
Słodkie napoje może nie są końcem świata, ale pite z umiarem. Oprócz tego woda! Nasienie potrzebuje wody. Pytanie jak z jego upłynnieniem i lepkością.
Wietrzenie jajek to obowiązek zwłaszcza przy jego pracy, luźne bokserki, zero lapka na kolanach czy telefonu w kieszeni.
No a oprócz tego dużo płodnościowych produktów i koniecznie suple chociaż ja bym skonsultowała to z andrologiem bo może będzie miał jakiś inny pomysł na leczenie.

A odlotowe agentki pierwsze klasa😂
Fajek nie rzuci, ale nie pali duzo,
Pierwsze co to pożegnanie z fajkami i nie ma że boli, no niestety albo ciąża albo fajki. Sama paliłam 10 lat ponad paczkę dziennie więc nie akceptuje żadnych wymówek 😂
Słodkie napoje może nie są końcem świata, ale pite z umiarem. Oprócz tego woda! Nasienie potrzebuje wody. Pytanie jak z jego upłynnieniem i lepkością.
Wietrzenie jajek to obowiązek zwłaszcza przy jego pracy, luźne bokserki, zero lapka na kolanach czy telefonu w kieszeni.
No a oprócz tego dużo płodnościowych produktów i koniecznie suple chociaż ja bym skonsultowała to z andrologiem bo może będzie miał jakiś inny pomysł na leczenie.

A odlotowe agentki pierwsze klasa😂
chyba tam są Twoje dane...
Gdzie, na wynikach? Nie moga byc moje dane bo to wyniki meza a dane to imie i nazwisko lekarza i adres kliniki, jezeli chodzi o Władysława IV ?

Was serio drożność jajowodów nie bolala?☺️mnie tak bolalo ze zaczelam krzyczeć ze już nie chce 😭mialam na NFZ i bez znieczulenia :/ ogolnie to mam bardzo bolesne miesiączki i myslalam ze mam wysoki próg bolu ale jak mysle o drożności to mi slabo😵jak wyszlam to powiedzialam do starego ze nigdy nie urodzę dziecka naturalnie xd jak sie kiedys uda😬

reklama
Hej dziewczyny, ja właśnie wracam z kliniki niepłodności. Miałam bardzo niskie amh 0,61 i słabe nasienie partnera. Za dużo się nie dowiedzieliśmy.. po za tym, że mam niską rezerwę jajnikową i mojego czasu na zajście nie zostało dużo :( Partner dostał skierowanie na dalsze badania i wizytę u androloga. Usg wyszło dobrze mam na prawym jajniku 2 pecherzyki 14 mm. W niedziele mam zrobić zastrzyk na pęknięcie ovitrelle i później porozmawiamy co dalej. Pani stwierdziła, że trzeba działać szybko wiec 2-3 miesiące starań i jak nie wyjdzie to zaleca nam in vitro, bo może tego czasu nie zostało mi dużo.

Do góry