reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
W temacie cen wizyt - widziałyście ile kosztuje pierwsza wizyta w Novum u Lewandowskiego?
Spojler: 1350 PLN
Karolaajn
Zaangażowana w BB
Fajek nie rzuci, ale nie pali duzo,Pierwsze co to pożegnanie z fajkami i nie ma że boli, no niestety albo ciąża albo fajki. Sama paliłam 10 lat ponad paczkę dziennie więc nie akceptuje żadnych wymówek
Słodkie napoje może nie są końcem świata, ale pite z umiarem. Oprócz tego woda! Nasienie potrzebuje wody. Pytanie jak z jego upłynnieniem i lepkością.
Wietrzenie jajek to obowiązek zwłaszcza przy jego pracy, luźne bokserki, zero lapka na kolanach czy telefonu w kieszeni.
No a oprócz tego dużo płodnościowych produktów i koniecznie suple chociaż ja bym skonsultowała to z andrologiem bo może będzie miał jakiś inny pomysł na leczenie.
A odlotowe agentki pierwsze klasa
Pierwsze co to pożegnanie z fajkami i nie ma że boli, no niestety albo ciąża albo fajki. Sama paliłam 10 lat ponad paczkę dziennie więc nie akceptuje żadnych wymówek
Słodkie napoje może nie są końcem świata, ale pite z umiarem. Oprócz tego woda! Nasienie potrzebuje wody. Pytanie jak z jego upłynnieniem i lepkością.
Wietrzenie jajek to obowiązek zwłaszcza przy jego pracy, luźne bokserki, zero lapka na kolanach czy telefonu w kieszeni.
No a oprócz tego dużo płodnościowych produktów i koniecznie suple chociaż ja bym skonsultowała to z andrologiem bo może będzie miał jakiś inny pomysł na leczenie.
A odlotowe agentki pierwsze klasa
Gdzie, na wynikach? Nie moga byc moje dane bo to wyniki meza a dane to imie i nazwisko lekarza i adres kliniki, jezeli chodzi o Władysława IV ?chyba tam są Twoje dane...
Jula19
Ok to spoko w takim razie jak lekarza. Tak wiem że męża.Fajek nie rzuci, ale nie pali duzo,
Gdzie, na wynikach? Nie moga byc moje dane bo to wyniki meza a dane to imie i nazwisko lekarza i adres kliniki, jezeli chodzi o Władysława IV ?
lady_in_blue
To jest pierwsze na co naciskają w klinice. Fajki out, bo bardzo źle wpływają na nasienie.Fajek nie rzuci, ale nie pali duzo,
Karolaajn
Zaangażowana w BB
Jedynie to pewnie go namowie zeby palil mniej i zobaczymy czy przez miesiac cos sie poprawiTo jest pierwsze na co naciskają w klinice. Fajki out, bo bardzo źle wpływają na nasienie.
kasiaa91
Masakra.W temacie cen wizyt - widziałyście ile kosztuje pierwsza wizyta w Novum u Lewandowskiego?
Sama właśnie wydałam na badania po poronieniu jakieś dobre 4 tys a jeszcze kilka badań dorabiam…
Samo poronienie też 2 tysiące…
Drogi interes.
Karolaajn
Zaangażowana w BB
Was serio drożność jajowodów nie bolala?mnie tak bolalo ze zaczelam krzyczeć ze już nie chce mialam na NFZ i bez znieczulenia :/ ogolnie to mam bardzo bolesne miesiączki i myslalam ze mam wysoki próg bolu ale jak mysle o drożności to mi slabojak wyszlam to powiedzialam do starego ze nigdy nie urodzę dziecka naturalnie xd jak sie kiedys uda
reklama
Karolina_123
Hej dziewczyny, ja właśnie wracam z kliniki niepłodności. Miałam bardzo niskie amh 0,61 i słabe nasienie partnera. Za dużo się nie dowiedzieliśmy.. po za tym, że mam niską rezerwę jajnikową i mojego czasu na zajście nie zostało dużo Partner dostał skierowanie na dalsze badania i wizytę u androloga. Usg wyszło dobrze mam na prawym jajniku 2 pecherzyki 14 mm. W niedziele mam zrobić zastrzyk na pęknięcie ovitrelle i później porozmawiamy co dalej. Pani stwierdziła, że trzeba działać szybko wiec 2-3 miesiące starań i jak nie wyjdzie to zaleca nam in vitro, bo może tego czasu nie zostało mi dużo.
Podziel się: