hachette
Fanka BB :)
Ja tez tak miałam, ale jakoś z tego wyrosłam może to chodziło o tłumienie uczuć, wtedy jeszcze nie mieszkaliśmy razem i musiałam być cicho bo starzy za ścianą, teraz mogę drzeć morde ile mi się podobaJa tez tak miałam, stary jak zobaczył to się wystraszył, ze coś nie tak, ale to było na początku związku, teraz jest przyzwyczajony
Mi to zajęło rok, ROK!!! Mimo ze na dwa dni po pozytywnym teście zaczęłam krwawić. Jedna machnie ręką a dla mnie to była najtrudniejsza rzecz z jaką przyszło mi się zmierzyć w życiu.Czy przez to, że straciłam dziecko zanim zaczęły kształtować się organy mniej cierpiałam? Było mi tak ciężko, że dopiero 4 miesiące później udało mi się sobie to poukładać. Nie mówiąc już jak wielkie psychiczne obciążenie mam w tej ciąży. Ale cóż - ten kto tego nie przeżył, nie zrozumie.
Nie, ale kiedyś mieli takiego buga, ze jak kliknelas „kup premium” ale wycofałas przed dokonaniem płatności to wskakiwal dostęp do premium moim zdaniem nie warto, chyba, ze ktoś ma idealne cykle, mierzy tempke, wpisuje wszystkie objawy itd ale to wszystko można w wersji podstawowej wiec premium moim zdaniem nie ma żadnej wartościTakie pytanie naszło mnie do użytkowniczek aplikacji flo. Korzystacie z wersji Premium?