reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

może o takie zajaranie chodzilo... :D ej ale ani massimo ani grey nie w moim typie :D jakbym miała wybierać to Massimo. Ale jak by mi facet w łóżku takie miny robił jak on to bym śmiechem wybuchła
Przestań, ostatnio gadałyśmy o nim w pracy, no taki narcyz, że cały swój urok stracił 🙈
Najlepiej jak facet jest przystojny, ale o tym nie wie. A taki co to podkreśla i eksponuje na każdym kroku jest po prostu śmieszny i odpychający. To samo z laskami, te ich u ciągnięte miny itp 😂

reklama
W ogóle dzisiaj mi tak brzuch na dole wydęło, zwykle miałam tak przed okresem, ale dzisiaj jest mój 11 dc., więc do okresu jeszcze daleko. Chyba mam burze hormonalna 😁

Mój ostatni dzień urlopu, a ja zamiast relaxik to od rana biegam na mopie😂 okna umyje, to od razu firanki (chooj że potem stoję i prasuje 2h), to od razu pościel zmienię, a w sumie to odkurze mieszkanie, żeby było tak perfekcyjnie. I przydałoby się coś ugotować - sprzątanie kuchni na dokładkę 😆🙈😵 padam! Też tak macie??
Zaraz złoty trunek otwieram i będę podziwiać moje czyste mieszkanie 😂

Mój ostatni dzień urlopu, a ja zamiast relaxik to od rana biegam na mopie😂 okna umyje, to od razu firanki (chooj że potem stoję i prasuje 2h), to od razu pościel zmienię, a w sumie to odkurze mieszkanie, żeby było tak perfekcyjnie. I przydałoby się coś ugotować - sprzątanie kuchni na dokładkę 😆🙈😵 padam! Też tak macie??
Zaraz złoty trunek otwieram i będę podziwiać moje czyste mieszkanie 😂
taaaak, moja głupia głowa to tak pracuje, jak się wezmę za sprzątanie - idę do łazienki po ręcznik papierowy, a tam brudne lustro. No to umyje to lustro, wtedy zobaczę zaciek na zlewie to wytrę. Przypomnę sobie po co przyszłam, wezmę ten ręcznik, pójdę do kuchni, ale po drodze na komopdzie znajdę coś, co by pasowało na miejsce odłożyć. To pójdę z tym do sypialoni a tam łóżko nie posłane, to pościelę. Ale w sumie piżama do prania to pranię wstawię teraz. No, i tak :D

Powiem Wam, ze może to zbieg okoliczności albo moja głowa tak sobie uroiła, bo nie wiem czy po 1 dawcę tych leków od razy by coś się działo ale czuje się tak słabo jakoś po godzinie chyba od ich połknięcia. Niedobrze mi, słabo, tak dziwnie ogólnie.

reklama
tak mi się przypomniało, jak to niedawno kolega, który sam starał się o dziecko pare lat i w końcu się udało dawał mi i staremu rady, że trzeba odpuścić i czymś się zajarać ;) bo jedgo kobieta zajarała się nowym ginekologiem, że zmienia lekarza ;) od takich ludzi oczekiwałabym troche więcej zrozumienia :D
To czym ja się zajarałam. Niby czystym pokojem? :D

Do góry