L
Ladycarooo
Gość
po prostu przestałaś o tym myslećTo czym ja się zajarałam. Niby czystym pokojem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
po prostu przestałaś o tym myslećTo czym ja się zajarałam. Niby czystym pokojem?
Haha pod tym względem faceci mają łatwiej. Jeden cel - byleby spełnić i chilltaaaak, moja głupia głowa to tak pracuje, jak się wezmę za sprzątanie - idę do łazienki po ręcznik papierowy, a tam brudne lustro. No to umyje to lustro, wtedy zobaczę zaciek na zlewie to wytrę. Przypomnę sobie po co przyszłam, wezmę ten ręcznik, pójdę do kuchni, ale po drodze na komopdzie znajdę coś, co by pasowało na miejsce odłożyć. To pójdę z tym do sypialoni a tam łóżko nie posłane, to pościelę. Ale w sumie piżama do prania to pranię wstawię teraz. No, i tak
Oboje byli psychiczni, ale każdy ma takiego Greya na jakiego zasługujemoże o takie zajaranie chodzilo... ej ale ani massimo ani grey nie w moim typie jakbym miała wybierać to Massimo. Ale jak by mi facet w łóżku takie miny robił jak on to bym śmiechem wybuchła
Ja nie prasuje firanek nigdy, wieszam mokre i tak sobie schnąMój ostatni dzień urlopu, a ja zamiast relaxik to od rana biegam na mopie okna umyje, to od razu firanki (chooj że potem stoję i prasuje 2h), to od razu pościel zmienię, a w sumie to odkurze mieszkanie, żeby było tak perfekcyjnie. I przydałoby się coś ugotować - sprzątanie kuchni na dokładkę padam! Też tak macie??
Zaraz złoty trunek otwieram i będę podziwiać moje czyste mieszkanie
Obie dobrze wiemy, ze to bullshit XDpo prostu przestałaś o tym mysleć
Ok dzięki nie no ja nikogo nie wyzywałam ale też odzywałam się w temacie tego że jak ktoś chce robić 10 testów ciążowych od 5 dpo to niech se robi. Nie moja kasa, nie mój problem, po co się wtrącaćno ja pamiętam kilka nicków, które robiły dramy
To jak znajdę Twoją to nie wrzucę, możemy się tak umówić
No właśnie ja z reguły jestrem biernym obserwatorem dram w jednej brałam czynny udział, bo to był mój miesięczny wątek ;DOk dzięki nie no ja nikogo nie wyzywałam ale też odzywałam się w temacie tego że jak ktoś chce robić 10 testów ciążowych od 5 dpo to niech se robi. Nie moja kasa, nie mój problem, po co się wtrącać
Czekaj, ktory to byl?No właśnie ja z reguły jestrem biernym obserwatorem dram w jednej brałam czynny udział, bo to był mój miesięczny wątek ;D
Ja jak wysprzątam dom i jestem dumna i chce się nagrodzić za to i zaczynam lenistwo na kanapie przed tv albo książka, to zawsze, ale to zawsze się kur.. Wa wynajdzie na końcu coś, czego nie zrobiłam, typu: ujebana lodówka, zmywarka, w szafkach na gary jest burdel, w szafie ciuchy przydałoby się poukładać itp. No nigdy nie jest idealnie.Mój ostatni dzień urlopu, a ja zamiast relaxik to od rana biegam na mopie okna umyje, to od razu firanki (chooj że potem stoję i prasuje 2h), to od razu pościel zmienię, a w sumie to odkurze mieszkanie, żeby było tak perfekcyjnie. I przydałoby się coś ugotować - sprzątanie kuchni na dokładkę padam! Też tak macie??
Zaraz złoty trunek otwieram i będę podziwiać moje czyste mieszkanie
jesteś moją zaginioną siostrą, to pewneJa jak wysprzątam dom i jestem dumna i chce się nagrodzić za to i zaczynam lenistwo na kanapie przed tv albo książka, to zawsze, ale to zawsze się kur.. Wa wynajdzie na końcu coś, czego nie zrobiłam, typu: ujebana lodówka, zmywarka, w szafkach na gary jest burdel, w szafie ciuchy przydałoby się poukładać itp. No nigdy nie jest idealnie.
P. S. ZŁOTY TRUNEK TO JA POPIJAM JUŻ SPRZATAJAC albowiem dodaje mi on sił, energii i humoru, a jak włacze do tego fajna muzę to sprzątanko idzie zajebiscie