reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Powiem Wam, że nie wiem czy to kwestia ostatnich wyników, czy PMS ale jak widzę takie posty to zastanawiam się co autor ma na myśli, i krew mnie zalewa. Bo serio wchodzi sobie mamusia bejbiczka, pisze że ona bejbiczka nie miała a teraz ma i jak trzeba to mamy jechać do innego lekarza gdzieś dalej. I co ? no kur... co ?
Staramy się tutaj latami. Mamy za sobą wiele... wizyt, badań, zabiegów, różnych doświadczeń. Są w wśród nas ten co poroniły, raz albo kilka razy, te które mają dzieci ale teraz bardzo długo starają się o kolejne, takie, które doświadczyły ciąż pozamacicznych. Są też też takie, które w życiu w ciąży nie byłly i nie wiedzą dlaczego, albo wiedzą i starają sie z tym walczyć. Więc powiedz mi jedna czy druga mamo bejbiczka. Zakładasz tu konto- ok masz prawo. Ale co chcesz osiągnąć?
Naprawdę wiele z nas przeszło przez straszne rzeczy i nie wie ile ma jeszcze walki przed sobą. Więc proszę zanim zechcesz się pochwalić swoim dzidkiem, to zastanów się 100 razy i znajdź na tym forum miejsce dla siebie!
nie no ja z kolei myślę, ze taka osoba nie ma nic złego na myśli, tylko troche nie rozumie, że to co powie, nie wesprze nas tylko wkurvvi.

reklama
Ja za to mogę gmerać sobie w oku bez opamiętania 😂 autentyk, mogę położyć sobie palec na soczewce i nawet nie mrugnę 😀 jedyne co mnie łamie to jak przy nakładaniu tuszu do rzęs urażę się szczoteczką, auć.
Ooo ja to samo, ale to chyba przez soczewki dotykanie oka w ogole nie rusza😁

O patrzcie na to🤣🤣

Załączniki

• Screenshot_20220530_152021_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220530_152021_com.android.chrome.jpg
    267,1 KB · Wyświetleń: 114
Mamy walczyć do końca, ale czego? Dnia, tygodnia, miesiąca, tysiąclecia? Życia? Swojego czy partnera? Weź no konkretniej coś napisz a nie tak ogólnikowo. I proszę o info ile dalej mam jechać, bo nie wiem czy starczy do Poznania czy mam się szykować na biegun? Byle tylko urlopu mi starczyło 🤔 ale jak na pewno się uda to wiadomo, wsiadam i jadę 🤩🥳🥳🥳
poznań brzmi jak kawa u mnie😂

Ja przepraszam, że się wtrącę, ale chciałabym zostawić zdjęcie dla @Ladycarooo (doszły mnie słuchy, że jest fanką pozytywnych testów). I już nie będę obiecuję, wstawię jeszcze tylko wyniki proga i przyrost bety 😝
Ej ale staremu to daj ten wypasiony, z napisem „pregnant” 😀 a nie ta biedę co kupujemy masowo byle więcej i taniej 😆

reklama
Do góry