reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Mamy walczyć do końca, ale czego? Dnia, tygodnia, miesiąca, tysiąclecia? Życia? Swojego czy partnera? Weź no konkretniej coś napisz a nie tak ogólnikowo. I proszę o info ile dalej mam jechać, bo nie wiem czy starczy do Poznania czy mam się szykować na biegun? Byle tylko urlopu mi starczyło 🤔 ale jak na pewno się uda to wiadomo, wsiadam i jadę 🤩🥳🥳🥳
Kocham 🤣 ja już jeżdżę ze śląska do Łodzi, nawet stary powiedział ze i do Gdańska pojedzie jak będzie trzeba ale może to za blisko ?

Właśnie sobie poczytałam, pośmiałam się, aż żal, że nie zdążyłam dołączyć do dyskusji

Załączniki

• Screenshot_2022-05-30-14-54-48-363_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-05-30-14-54-48-363_com.android.chrome.jpg
    196,9 KB · Wyświetleń: 110
Powiem Wam, że nie wiem czy to kwestia ostatnich wyników, czy PMS ale jak widzę takie posty to zastanawiam się co autor ma na myśli, i krew mnie zalewa. Bo serio wchodzi sobie mamusia bejbiczka, pisze że ona bejbiczka nie miała a teraz ma i jak trzeba to mamy jechać do innego lekarza gdzieś dalej. I co ? no kur... co ?
Staramy się tutaj latami. Mamy za sobą wiele... wizyt, badań, zabiegów, różnych doświadczeń. Są w wśród nas ten co poroniły, raz albo kilka razy, te które mają dzieci ale teraz bardzo długo starają się o kolejne, takie, które doświadczyły ciąż pozamacicznych. Są też też takie, które w życiu w ciąży nie byłly i nie wiedzą dlaczego, albo wiedzą i starają sie z tym walczyć. Więc powiedz mi jedna czy druga mamo bejbiczka. Zakładasz tu konto- ok masz prawo. Ale co chcesz osiągnąć?
Naprawdę wiele z nas przeszło przez straszne rzeczy i nie wie ile ma jeszcze walki przed sobą. Więc proszę zanim zechcesz się pochwalić swoim dzidkiem, to zastanów się 100 razy i znajdź na tym forum miejsce dla siebie!

Ale mnie suuuty bolą, niech okres przychodzi!
@Sarenka1993 co u Ciebie?

Kochana dziękuję że jeszcze pamiętasz o mnie ❤️
Fakt, że trochę mnie tu nie było, jakoś nie mogłam, nie byłam w stanie nawet wejść na forum i czytać Waszych update’ów.
Zerowa morfologia bardzo mnie przybiła, ale postanowiłam działać jeszcze przed wizytą u lekarza. Kupiłam staremu suple, codziennie pije sok pomidorowy (nawet mówi że polubił i mu bardzo smakuje), chrupie orzeszki, pieczemy domowe bułeczki z czarnuszką, staram się podawać więcej owoców i warzyw. Słodycze praktycznie totalnie wyjechały z naszego domu, alkohol tylko symbolicznie. Kiedy 18.05 dostałam okres postanowiłam że w tym cyklu nie robię testów owu, bo to nie ma sensu, nie potrzebnie będę się nakręcać. Dzisiaj, w 13 dc czuję kłucie w jajniku i aż korci żeby nasikać na papierek 😅
Tak bardzo bym chciała żeby ktoś dał mi nadzieję i powiedział, że dieta przyniesie efekty. Macie może takie doświadczenia? Dużo czytałam, ale nie znam osobiście nikogo, kto z morfo 0 wskoczył na 4 i pojawiła się szansa na dziecko. A jeśli tak to po jakim czasie? Czy mogę się pocieszać, że dobrze że te plemniki w ogóle są tylko mają nieprawidłową budowę?

reklama
Do góry