Nel331
Fanka BB :)
Jakby normalnie czekała na ten moment !A propos złotych rad
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakby normalnie czekała na ten moment !A propos złotych rad
Uderz w stół a nożyce się odezwąJakby normalnie czekała na ten moment !
Kocham ja już jeżdżę ze śląska do Łodzi, nawet stary powiedział ze i do Gdańska pojedzie jak będzie trzeba ale może to za blisko ?Mamy walczyć do końca, ale czego? Dnia, tygodnia, miesiąca, tysiąclecia? Życia? Swojego czy partnera? Weź no konkretniej coś napisz a nie tak ogólnikowo. I proszę o info ile dalej mam jechać, bo nie wiem czy starczy do Poznania czy mam się szykować na biegun? Byle tylko urlopu mi starczyło ale jak na pewno się uda to wiadomo, wsiadam i jadę
Może właśnie za blisko, może trzeba np do Chin? Byle dziecko później nie wyszło skośnookie bo stary może nie uwierzyć, ze jegoKocham ja już jeżdżę ze śląska do Łodzi, nawet stary powiedział ze i do Gdańska pojedzie jak będzie trzeba ale może to za blisko ?
no, dobra agentkaWłaśnie sobie poczytałam, pośmiałam się, aż żal, że nie zdążyłam dołączyć do dyskusji
Ale mnie suuuty bolą, niech okres przychodzi!
@Sarenka1993 co u Ciebie?
Nosz kufffaaa, ja nie wierzę po prostu, że takie ewenementy są wśród nasno, dobra agentka