reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

No ogólnie uczę się, żeby do niej dojechać xD ale nie chce na tym poprzestać tylko chce nauczyć się też ogólnie przyzwoicie prowadzić :D
No absolutnie nie umniejszam temu ze chodzi o dojazdy, bardziej zastanawiałam sie czy porwalas sie na az takie szaleństwo xD myślę ze przyzwoicie juz jest skoro ogarnelas rondo🤭🤭

reklama
No absolutnie nie umniejszam temu ze chodzi o dojazdy, bardziej zastanawiałam sie czy porwalas sie na az takie szaleństwo xD myślę ze przyzwoicie juz jest skoro ogarnelas rondo🤭🤭
No ogólnie jestem bardzo zadowolona z tego, ze już nie jestem taka obsrana na kółkiem i przestała mnie przerażać wizja prowadzenia. Powoli nie jest to dla mnie stres tylko trochę frajda. To mój osobisty sukces :D

Dziewczyny, nie wiem czy ja dobrze zrozumiałam na czym polega działanie proga w przypadku późnej owulacji. Jeśli mam luteinę od 16 dc, a owulacja wypadałaby 18 dc, to po tych dwóch dniach brania progesteronu już nie powinna wystąpić, tak jakbym przeszła od razu do kolejnej fazy?
Prawy jajnik postanowił mi dziś przypomnieć o swoim istnieniu, nie spodziewałam się tego.

bardzo rozumiem. Ja sama jestem jeszcze bardzo słabym kierowcą i właśnie od lipca sama też będę dojeżdżać do pracy. Mówią, że trzeba po prostu jeździć. Więc jeżdżę :D
Dasz radę!

Jak ja się zawzięłam, że się nauczę sama jeździć i jeździłam w zimie na basen kilkanaście km to nawet Stary był przerażony ale starał się nie dać po sobie poznać. Mówił tylko - napisz smsa jak dojedziesz na miejsce. 😎

Dasz radę!

Jak ja się zawzięłam, że się nauczę sama jeździć i jeździłam w zimie na basen kilkanaście km to nawet Stary był przerażony ale starał się nie dać po sobie poznać. Mówił tylko - napisz smsa jak dojedziesz na miejsce. 😎
Oj tak mój przez pierwsze miesiace tez zawsze dzwonił czy dojechałam i też przypadło mi zaczynac w zimie. Jak były pierwsze takie porzadne sniegi to tak mnie pochwalił ze nie stchorzyłam, przyznał się ze był pewny ze bedzie musial mnie odwieźć a ja sie nawet nie zawachałam i jazda 😅

reklama
A kiedy to mija 🙈🙈🙈 dziś jechałam swoim blaszakiem. Od jutra zaczynam samodzielne jazdy do pracy. Boje się! 🤯😃
Mi juz powoli mija, po prawie pol roku 🤣 ale to tez dlatego ze ja na początku robilam tylko 2 trasy - praca i paznokcie XD od miesiaca zaczęłam isc do przodu i jezdzic w obce miejsca, każda taka trasa wiele mnie uczy i dodaje pewnosci 🙃

Do góry