Nel331
Fanka BB :)
Wczoraj wieczorem szukałam.. nie ma terminówej a może do lekarza? Może coś złego się dzieje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj wieczorem szukałam.. nie ma terminówej a może do lekarza? Może coś złego się dzieje?
A na kiedy najbliższy?Wczoraj wieczorem szukałam.. nie ma terminów
Ja zaczynam przygodę, bo w weekend otrzymam swojego!! Blaszaka, którego mam prawo dobić! Bo za rok prawdopodobnie nie przyjedzie badań bo męża auto za duże dla mnie i poza tym to jego. No ale ze swoją strzałką będę już zapindalać tzn. dopiero uczyć się samodzielnie jeździć to będzie cyrkTo ja staram się smarować balsamem po kąpieli, dałam sobie realny cel co 2 dzień ale i tak mi kiepsko idzie xD wiem, że to trwa 2 minuty no ale nie chce mi sie włosów nie suszę prawie w ogóle, zawsze schną same.
Kopytka kocham. I wszystkie kluski, pyzy - bo to węgle
Dziewczyny,miłego dnia, mimo, że deszczowy! Już piąteczek. Ja na weekend nie mam zbyt dużo planów. Moja mama jedzie jutro na tydzień nad morze, to odwieziemy ją na pociąga potem może na jakieś zakupy skoczymy. A tak to mam zamiar odpoczywać i sprzątać. Lubię sprzątać.
A! Wczoraj uczyłam się parkować. Idzie mi średnio. Ale o dziwo wole parkować jak są jakieś samochody obok, a nie w liniach (mówię o parkowaniu tyłem). Wczoraj pierwszy raz zmieniałam pas idzie mi coraz lepiej. Jak to mąż poiwiedział "już nie jesteś taka obsrana za kółkiem".
Wtorek. Ale to do jakiegoś lekarza, którego nie znamA na kiedy najbliższy?
oooo ale super! a jakiego blaszaka masz? My się przymierzamy do kupienia mi auta, bo nasze też za wielkie dla mnie.Ja zaczynam przygodę, bo w weekend otrzymam swojego!! Blaszaka, którego mam prawo dobić! Bo za rok prawdopodobnie nie przyjedzie badań bo męża auto za duże dla mnie i poza tym to jego. No ale ze swoją strzałką będę już zapindalać tzn. dopiero uczyć się samodzielnie jeździć to będzie cyrk
Powodzenia czekamy na wieści z drogiJa zaczynam przygodę, bo w weekend otrzymam swojego!! Blaszaka, którego mam prawo dobić! Bo za rok prawdopodobnie nie przyjedzie badań bo męża auto za duże dla mnie i poza tym to jego. No ale ze swoją strzałką będę już zapindalać tzn. dopiero uczyć się samodzielnie jeździć to będzie cyrk
Mała czarna fiesta. Wygląda jak te stare golfy. Małe, zwinne autkooooo ale super! a jakiego blaszaka masz? My się przymierzamy do kupienia mi auta, bo nasze też za wielkie dla mnie.
I tak i tak bym poszłaWtorek. Ale to do jakiegoś lekarza, którego nie znam
A ja akurat tylem, tzn tylem skosnie bo tylko tak na razie parkuje to wole z sama linia lewa, ale przodem lepiej mi pomiedzy autami, chociaz od 3 dni parkuje przodem tak perfekcyjnie, nie wazne czy obok samochody czy z liniami, normalnie najlepiej zaparkowany samochod przed blokiem, bo reszta tak krzywo wjeżdża ze szokTo ja staram się smarować balsamem po kąpieli, dałam sobie realny cel co 2 dzień ale i tak mi kiepsko idzie xD wiem, że to trwa 2 minuty no ale nie chce mi sie włosów nie suszę prawie w ogóle, zawsze schną same.
Kopytka kocham. I wszystkie kluski, pyzy - bo to węgle
Dziewczyny,miłego dnia, mimo, że deszczowy! Już piąteczek. Ja na weekend nie mam zbyt dużo planów. Moja mama jedzie jutro na tydzień nad morze, to odwieziemy ją na pociąga potem może na jakieś zakupy skoczymy. A tak to mam zamiar odpoczywać i sprzątać. Lubię sprzątać.
A! Wczoraj uczyłam się parkować. Idzie mi średnio. Ale o dziwo wole parkować jak są jakieś samochody obok, a nie w liniach (mówię o parkowaniu tyłem). Wczoraj pierwszy raz zmieniałam pas idzie mi coraz lepiej. Jak to mąż poiwiedział "już nie jesteś taka obsrana za kółkiem".