reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Ja po tym drugim poronieniu czekałam 40dni! Oby u ciebie finisz się już zbliżał!

Ja myślałam że wczorajszy dzień będzie dla mnie dniem jak codzień... Jednak zbiór wszystkie sytuacji podczas tego dnia sprawiał że z godziny na godzinę coraz bardziej mnie to dotykało. Do tego pokłóciłam się ze swoim dość mocno, był wredny, a mi było tym bardziej przykro że nie jest bardziej wyrozumiały. I prawie na sam koniec dnia uświadomiłam sobie że ja też już bym była mamą i pewnie inaczej bym obchodziła ten dzień... Szybko poszłam spać bo chciałam żeby ten dzień się skończył. Wrzucam w załączniku na co się wczoraj natknęłam, wpis jednej z "klinik" leczenia niepłodności... Zakuło troszkę.

Draaaamat te zabawy! My nie chcieliśmy żadnych! Był pociąg, zbieranie na wózek (przynajmniej z większością facetów sobie potańczyłam 😎), no i rzucanie welonem i muchą, tyle! Nawet stwierdzilismy że za mało grali przy stołach, no ale cóż. Zero disco polo, głównie właśnie stare hity Abba itd, pomieszane z nowoczesnością. To był zdecydowanie najpiękniejszy dzień w moim życiu, zero stresu przygotowaniami, miało być na luzaku. Ja spałam we własnym mieszkaniu z dwoma koleżankami zza granicy, i dopiero na noc pojawił się stres jak usnąć nie mogłam i w dzień wesela dość mocny, bo dodatkowo (pierwszy raz!) zgubiłam telefon na dworcu jak pojechałam po swoich gości! 😂 😂 Kapnęłam się z pół godz potem u fryzjera i byłam tak zestresowana że nie pomyślałam że mogę zadzwonić NA SWÓJ nr i sprawdzić kto odbierze, myślałam tylko że oesu, przecież nie znam nr nawet do swojego starego😂 Na szczęście uczciwy człowiek znalazł,szwagier pojechał odebrać. Ale to był streeees! 😂 I aż do kościoła towarzyszył. Szykowaliśmy się u teściów bo blisko kościoła i duży dom. Ja się myłam, szykowałam a mój... W podkoszulce grał jeszcze w xboxa 😂 😂 Wesele rewelacyjne, za krótkie bo nie spędziłam tyle czasu z gośćmi ile chciałam bo impreza mnie porwała i się po prostu bawiłam :)

Najlepszy prezent EVERRR!! 😍😍
Prawda? :D miał na tasiemce pierścionek zaręczynowy

reklama
Piąteczek kochany! 😍😍
U mnie 37 dzień cyklu. Nadal nic. Czekam, czekam i czekam. Chcę już następny cykl. Mogłabym zatestować dla świętego spokoju, ale zużyłam wszystkie 7 testów już z tydzień temu 😂😂😂 w ogóle jakas taka poddenerwowana chodzę, chwała Bogu za moje starego, który wszystko znosi. Nie drę mordy, bo ja nigdy nie drę, ale jakieś dziwne foszki mi się włączaja, normalnie jak nie ja. Ja zawsze jestem radosna i uśmiechnięta, a tu np. Stary mnie wkurwił wczoraj, że chciałam mu dać buziaka, a on dał mi tylko takiego szybkiego i zaczął jakieś gadki co tam musi jeszcze zrobić. Poczułam się olana, bo chciałam takiego namiętnego buziaka, a nie szybkiego i tak się wkurwiłam, jakby nie wiem co się stało. Mam taką burze hormonów, że już chce skończyć ten zasrany cykl, bo wybuchnę
Doskonale Cię rozumiem i zycze Ci żeby na dniach przyszedł okres. Ja po drugim poronieniu czekałam na okres 6 tygodni - to było straszne, byłam hormonalną tykającą bomba.

Ja myślałam że wczorajszy dzień będzie dla mnie dniem jak codzień..
No rozumiem. Ja miałam podejście, że to nie moje święto. Nie miałam z tym jazdy. Aż do dziś rana, gdy przeczytałam post koleżanki, która ma dwa małe bąbelki. Jak to cudowna rola, spełnienie, trudy wynagradzane miłością itd. Poczulam, że mój fundament zaczyna się kruszyć.. że chciałabym bardzo! być w tym miejscu, a nie jestem. Zazdrość? Nie wiem jak to nazwać. Jestem rozbita.😔

Jezu to ja muszę dużo wcześniej z basenu wyjść żeby w szatni się obsmarować cała od stop do głów! Ale ja mam problemu z sucha skóra 🙈 dis ide po krem bambino !
Ja nienawidze byc cala wysmarowana, no oprocz raczek, raczki musza byc zawsze pokremowane, nie zasne jak tego nie zrobie😅

reklama
Do góry