reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

To prawda, zwłaszcza, że wcześniej przez ponad 5 lat miałam wspaniałe szefostwo - a ja z racji stanowiska mam z nimi duży kontakt. Zreszta u nas od listopada odeszło 6 osób, które zajmowały wyższe stanowiska bo tez nie były w stanie się dogadać z nowa dyrekcja - a to już o czymś świadczy. I były to osoby której w tej firmie pracowały minimum 6 lat, a jedna z nich 14…
U nas za to nawet jak byli biegli na badaniu bilansu, to powiedzieli, że takiego teamu jak u nas nie spotkali, że widać, że się lubimy i dużo sobie pomagamy i że przyjemnie im się u nas pracowało. Za to w poprzedniej formie nie dość, że szefostwo beznadziejne, to wszystkie dziewczyny były mega wredne. Za to faceci mili i pomocni. Okropnie tam było, dlatego się zwolniłam i nie żałuję

reklama
Ja wczorak odkryłam, że u mnie w samochodzie w szparze lewego lusterka jest kokon! 😱 Zawału dostałam, a coś ostatnio mi się nie podobało, że sporo pajakow mam w aucie i na aucie. I codziennie nowa pajęczyna na lewym lusterku. Zawał zawał zawal
O nieee najgorzej 😱😂🙈

U nas za to nawet jak byli biegli na badaniu bilansu, to powiedzieli, że takiego teamu jak u nas nie spotkali, że widać, że się lubimy i dużo sobie pomagamy i że przyjemnie im się u nas pracowało. Za to w poprzedniej formie nie dość, że szefostwo beznadziejne, to wszystkie dziewczyny były mega wredne. Za to faceci mili i pomocni. Okropnie tam było, dlatego się zwolniłam i nie żałuję
W mojej poprzedniej pracy team bardzo zgrany, ale bezpośrednia przełożona hetera, nierówne traktowanie i mobbing na porządku dziennym. Też się cieszę, że zmianiłam bo tu atmosfera inna i przede wszystkim kasa. Ale mimo wszystko poprzednia pracę wspominam z sentymentem bo poznałam mojego tam :) i zostało kilka fajnych znajomości.

A ja sie moge dodzwonić do szpitala, tzn nikt nie odbiera 🙄 znalazlam na stronie ze prosza o maila z danymi skierowania itp. to napisałam i juz godzine czekam, dlugo jeszcze? 😅

W mojej poprzedniej pracy team bardzo zgrany, ale bezpośrednia przełożona hetera, nierówne traktowanie i mobbing na porządku dziennym. Też się cieszę, że zmianiłam bo tu atmosfera inna i przede wszystkim kasa. Ale mimo wszystko poprzednia pracę wspominam z sentymentem bo poznałam mojego tam :) i zostało kilka fajnych znajomości.
To u nas imprezy pożegnalne są zawsze w stałym, starym składzie i najśmieszniejsze jest to, że jest na nich już więcej byłych niż obecnych pracowników.

Na mnie w pracy niby czekają, chociaż wiem, że były różne komentarze po tym jak poszłam na zwolnienie.

Inna sprawa, że mi się w ogóle kończy umowa z końcem lipca, ale chyba dla zasady i tak złoże wypowiedzenie :D No chyba, że w poniedziałek wyjdzie mi pozytywny test to perspektywa mi się nieco zmieni 😂

Ja ostatnio dostałam odpowiedz ze szpitala na maila, którego wysyłam w listopadzie 🙈
To u nas parę dni temu przyjechał facet na sor z dzieckiem, które miało ponad 40 stopni gorączki. Nikt go nie chciał przyjąć, kłócil się z lekarzem o to. W końcu się wkurzył i zadzwonił na policję. Okazało się, że lakarz miał 0.7 promila alkoholu... Ręce opadają, mam nadzieję, że porządnie go ukarzą, nie jakąś grzywna tylko niech straci prawo wo wykonywania zawodu na dłuższy czas. Jak straci źródło utrzymania to może popamieta chooj jeden

reklama
Do góry