Alabama89
Fanka BB :)
„Jedno duże dziecko” hahahahhaBabo ! Ty to jesteś największa hejterka a najmniej kumasz xD No przecież, ze bliźniaki albo jedno duże dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
„Jedno duże dziecko” hahahahhaBabo ! Ty to jesteś największa hejterka a najmniej kumasz xD No przecież, ze bliźniaki albo jedno duże dziecko
No to tak jak ja. Ogólnie idzie mi zajebiscie, ale też strasznie choojowo jednocześnieTak to ja robie codziennie
Serio, jak jestem na wypo to juz tak nie mam motywacji do pracy, że szok. Robie absolutne minimum.
To mi sie przypomnialo, jakiś tydzień, 2 temu patrze, ze lezy jakis paproch ba podlodze. To chce podniesc. A to pająk. Chcialam wziąć w palce pająka zwinietego w kulke. Dobrze, ze sie nie boje pajakow.Cześć dziewczyny, dobrego dnia. Mój się zaczął ciekawie: napiłam się łyka oliwy z oliwek zamiast soku z pokrzywy (stoją w kuchni obok siebie, obie mają ciemnozielone butelki podobnej wysokości)
I masz rację, to mega ważne jaka jest atmosfera w pracyJa za tydzień wracam do pracy po 2 miesięcznym l4, a że w pracy mam bardzo niefajne szefostwo (są z nami od lipca 2021 i się rozkręcają coraz bardziej) to coś czuje, że jedna z pierwszych rzeczy, które zrobię to będzie złożenie wypowiedzenia
w każdym razie dziś korzystam i planuje spędzić dzień w pozycji pół leżącej i wybierać płytki i inne rzeczy do mieszkania
Noooo ja jak w poprzedniej pracy mialam toxic szefowa, to kazdy dzień był mordęgą. Pamietam, ze siedzialam w busie do pracy to chcialam wysiąść na losowym przystanku i zawrocic do domu.I masz rację, to mega ważne jaka jest atmosfera w pracy
Ja wczorak odkryłam, że u mnie w samochodzie w szparze lewego lusterka jest kokon! Zawału dostałam, a coś ostatnio mi się nie podobało, że sporo pajakow mam w aucie i na aucie. I codziennie nowa pajęczyna na lewym lusterku. Zawał zawał zawalTo mi sie przypomnialo, jakiś tydzień, 2 temu patrze, ze lezy jakis paproch ba podlodze. To chce podniesc. A to pająk. Chcialam wziąć w palce pająka zwinietego w kulke. Dobrze, ze sie nie boje pajakow.
To prawda, zwłaszcza, że wcześniej przez ponad 5 lat miałam wspaniałe szefostwo - a ja z racji stanowiska mam z nimi duży kontakt. Zreszta u nas od listopada odeszło 6 osób, które zajmowały wyższe stanowiska bo tez nie były w stanie się dogadać z nowa dyrekcja - a to już o czymś świadczy. I były to osoby której w tej firmie pracowały minimum 6 lat, a jedna z nich 14…I masz rację, to mega ważne jaka jest atmosfera w pracy
O.matkoooooooJa wczorak odkryłam, że u mnie w samochodzie w szparze lewego lusterka jest kokon! Zawału dostałam, a coś ostatnio mi się nie podobało, że sporo pajakow mam w aucie i na aucie. I codziennie nowa pajęczyna na lewym lusterku. Zawał zawał zawal