reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja za tydzień wracam do pracy po 2 miesięcznym l4, a że w pracy mam bardzo niefajne szefostwo (są z nami od lipca 2021 i się rozkręcają coraz bardziej) to coś czuje, że jedna z pierwszych rzeczy, które zrobię to będzie złożenie wypowiedzenia :D
w każdym razie dziś korzystam i planuje spędzić dzień w pozycji pół leżącej i wybierać płytki i inne rzeczy do mieszkania :)

Cześć dziewczyny, dobrego dnia. Mój się zaczął ciekawie: napiłam się łyka oliwy z oliwek zamiast soku z pokrzywy (stoją w kuchni obok siebie, obie mają ciemnozielone butelki podobnej wysokości)
To mi sie przypomnialo, jakiś tydzień, 2 temu patrze, ze lezy jakis paproch ba podlodze. To chce podniesc. A to pająk. Chcialam wziąć w palce pająka zwinietego w kulke. Dobrze, ze sie nie boje pajakow.

Ja za tydzień wracam do pracy po 2 miesięcznym l4, a że w pracy mam bardzo niefajne szefostwo (są z nami od lipca 2021 i się rozkręcają coraz bardziej) to coś czuje, że jedna z pierwszych rzeczy, które zrobię to będzie złożenie wypowiedzenia :D
w każdym razie dziś korzystam i planuje spędzić dzień w pozycji pół leżącej i wybierać płytki i inne rzeczy do mieszkania :)
I masz rację, to mega ważne jaka jest atmosfera w pracy

To mi sie przypomnialo, jakiś tydzień, 2 temu patrze, ze lezy jakis paproch ba podlodze. To chce podniesc. A to pająk. Chcialam wziąć w palce pająka zwinietego w kulke. Dobrze, ze sie nie boje pajakow.
Ja wczorak odkryłam, że u mnie w samochodzie w szparze lewego lusterka jest kokon! 😱 Zawału dostałam, a coś ostatnio mi się nie podobało, że sporo pajakow mam w aucie i na aucie. I codziennie nowa pajęczyna na lewym lusterku. Zawał zawał zawal

I masz rację, to mega ważne jaka jest atmosfera w pracy
To prawda, zwłaszcza, że wcześniej przez ponad 5 lat miałam wspaniałe szefostwo - a ja z racji stanowiska mam z nimi duży kontakt. Zreszta u nas od listopada odeszło 6 osób, które zajmowały wyższe stanowiska bo tez nie były w stanie się dogadać z nowa dyrekcja - a to już o czymś świadczy. I były to osoby której w tej firmie pracowały minimum 6 lat, a jedna z nich 14…

reklama
Ja wczorak odkryłam, że u mnie w samochodzie w szparze lewego lusterka jest kokon! 😱 Zawału dostałam, a coś ostatnio mi się nie podobało, że sporo pajakow mam w aucie i na aucie. I codziennie nowa pajęczyna na lewym lusterku. Zawał zawał zawal
O.matkooooooo

Do góry