kasiaa91
Fanka BB :)
Tak, 4Czy to są goldenki ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, 4Czy to są goldenki ?
W medicover ogtt 345zl. Kto da wiecej?
Zależy. Albo oba albo w zależności jaka płeć. Mnie kłuje lewy, jestem leworęczna, stary chce syna, ja tez, wczoraj mi sie zrobił pryszcz, której wyglądał jak penis. Wiec chłopak. Jak kłucie Cie tylko prawy to dziewczynka.
A tak w ogole to często w szpitalach po porodzie dają dzieciom glukoze, jak matka musi odpocząć po porodzie, w ramach zamiennika posiłku z cyca mamy xD tzn lata temu tak było nie wiem czy dalej to praktykują
Potwierdzam, w lepszym pakiecie w LUXMed insulinowa ze skierowaniem tez jest za darmo. Ja akurat z pracy mam za jakieś grosze taki lepszy pakiet wiec głupio było nie braćW Wawie w lux med ze skierowaniem krzywa cukrzycowa za darmo
Insulinowa 280zł
Może w jakimś lepszym pakiecie też darmo ale ja mam akurat słaby pakiet bo i tak rzadko korzystam
Jest coś takiego jak teoria Ramziego i ona mówi właśnie odwrotnie z lewego dziewczynki, z prawego chłopaki
Tak, ale można się na to nie zgodzić jak coś. Choć paradoksalnie to chyba lepsze niż MM - ale to nie ten wątek na forum
Boże raj Ja mam jedną starucheTak, 4
Nieeeee bo ja chce chłopaka i ty się mylisz. Moja ktoś tam tak miała i miała chłopa !Jest coś takiego jak teoria Ramziego i ona mówi właśnie odwrotnie z lewego dziewczynki, z prawego chłopaki
Nie nie nie ! Ile dpo ?Dziewczyny ja chyba nie mam co testować w tym cyklu, drugi dzień jestem jebnięta i potrafię się wkurvić w nanosekundę, ale aż tak, że potem tego mega żałuje jak się uspokoję i aż mnie brzuch pobolewa od tego. Czuję się jak jakaś psychiczna, a rzaaaaadko tak miewam… Podłamka level hard dziś…
7dpo chybaNie nie nie ! Ile dpo ?
No to jeszcze czas ! Testujesz jutro ?7dpo chyba