reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Potwierdzam, w lepszym pakiecie w LUXMed insulinowa ze skierowaniem tez jest za darmo. Ja akurat z pracy mam za jakieś grosze taki lepszy pakiet wiec głupio było nie brać :)
U mnie w pakiecie w zasadzie nie ma za darmo genetyki i immunologii. Zreszta LUX med tych rzeczy chyba w ogóle nie realizuje.
Ja w tym tanszym medi mam insuline, glukoze i immunologie, pewnie nie wszystko ale np. ANA jest

Dziewczyny ja chyba nie mam co testować w tym cyklu, drugi dzień jestem jebnięta i potrafię się wkurvić w nanosekundę, ale aż tak, że potem tego mega żałuje jak się uspokoję i aż mnie brzuch pobolewa od tego. Czuję się jak jakaś psychiczna, a rzaaaaadko tak miewam… Podłamka level hard dziś…

A to nie jest przypadkiem objaw cionża?
Kuzynka, ciotki, sąsiadki spod 4 tak miała :D

Dziewczyny ja chyba nie mam co testować w tym cyklu, drugi dzień jestem jebnięta i potrafię się wkurvić w nanosekundę, ale aż tak, że potem tego mega żałuje jak się uspokoję i aż mnie brzuch pobolewa od tego. Czuję się jak jakaś psychiczna, a rzaaaaadko tak miewam… Podłamka level hard dziś…
Ja ten cykl tez jak wariatka się zachowuje 🤣 testy dalej biel ale skocze na betę jutro .. tak dla zasady

Na stoo% objaw implementacji!😁😁

reklama
Do góry