reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Link do: www.instagram.com/lili.antonia... - Lookbooky by Lili Antoniak tak mi się dzisiaj rzuciło. Idealnie dziewczyna to przedstawiła..
Jeny tez sie na tych filmikach zawsze wzruszam😭
Ja to lubię wszystkie takie thrillery z twistem na końcu. Jeśli Wam nie rpzeszkadza, ze jest w innym języku niż ang to polecam Contratiempo - mega mi się podobał. Albo wyspa Tajmenic z Johnnym Deppem.
Potwierdzam contratiempo❤️
Jezu ja mam to samo zawsze w lidlu. A ja czesto chodzę w „luźnym koku” bym rzekła, i w dresach to zawsze jak gowniak, który liczy na to, ze kupi alko. Jak jestem ze starym i ja płace to tez mnie pytają a on sie śmieje jak głupi
Ja pomalowala i odwalona elegancko miewam problemy z kupnem %. Raz kupowalam alko z tesciowa i kasjerka myslala że wzięłam sobie obstawe zeby mi sprzedala🤣
Powodzenia ! Trzymam kciuki ! U mnie to już wiadomo, ze nic z tego, także najszybciej wykryty efekt starań.
Jakto😥😥

reklama
Zazdroszczę Wam pików i owulacji ❤️ serio, u mnie bez stymulacji nie ma mowy o owulce. Dziś mija dokładnie miesiąc od poronienia. To krwawienie, które miałam, można uznac za miesiaczke. Ale ogólnie ten cykl miałam nic nie brać. Efekt jest taki, że bez Aromeku nie mam owulki, a bez dupka okres pewnie przyjdzie spóźniony o tydzień lub dwa. Oczywiście zrobiłam test, ale blady jak Amber Heard na rozprawie z Johnym Deppem

Chciałam sie tylko pochwalić że dojechałam wróciłam od dentysty cala i zdrowa, 1 mała dziurka tylko do zrobienia 😎
Droga do poszła w miare sprawnie, po parkingu troche krążyłam ale nagle widze 2 miejsca, mowie ekstraa, oczywiście stanelam tak ze oba byly moje, ale mowie nie będę taka łajzą, poprawie XD zaczelam ale dziadzius chcial przejsc wiec znowu wjechalam zle, dziadzius okazalo ze wsiada do samochodu obok, wiec czekalam az wyjedzie a zbieeeeeeral sie...no i tez zle wyjechal i wjechal z powrotem i oboje na siebie i w śmiech 🤣🤣 ale udalo się 👍
Wyjezdzalam pozniej z tego miejsca tez na pińcet razy 🤦‍♀️ jade i nagle zawał - nie wlaczylam nawigacji a nie wiem gdzie skręcić i robiłam to jadąc, a to dla mnie mega wyzwanie, jeszcze nawigacja zamuliła masakra 🤣🤣

Chciałam sie tylko pochwalić że dojechałam wróciłam od dentysty cala i zdrowa, 1 mała dziurka tylko do zrobienia 😎
Droga do poszła w miare sprawnie, po parkingu troche krążyłam ale nagle widze 2 miejsca, mowie ekstraa, oczywiście stanelam tak ze oba byly moje, ale mowie nie będę taka łajzą, poprawie XD zaczelam ale dziadzius chcial przejsc wiec znowu wjechalam zle, dziadzius okazalo ze wsiada do samochodu obok, wiec czekalam az wyjedzie a zbieeeeeeral sie...no i tez zle wyjechal i wjechal z powrotem i oboje na siebie i w śmiech 🤣🤣 ale udalo się 👍
Wyjezdzalam pozniej z tego miejsca tez na pińcet razy 🤦‍♀️ jade i nagle zawał - nie wlaczylam nawigacji a nie wiem gdzie skręcić i robiłam to jadąc, a to dla mnie mega wyzwanie, jeszcze nawigacja zamuliła masakra 🤣🤣
haha rozumiem 100%, dla mnie nawet przełączyć piosenkę w aucie jest trudno jak prowadzę, bo musze cały czas patrzeć przed siebie :D także szacun :D

haha rozumiem 100%, dla mnie nawet przełączyć piosenkę w aucie jest trudno jak prowadzę, bo musze cały czas patrzeć przed siebie :D także szacun :D
Ja zazwyczaj prowadzę dobrze, stary twierdzi że lepiej niż on ale jak jestem zmęczona albo wku.. to mam takie jazdy, że jak parkuję tyłem to muszę ściszać radio 🤣 i wtedy słyszę że nie ma to jak prawo jazdy z chipsów :p

Bezpośrednio po jest ok najgorsze się zaczyna po 12h i trwało u mnie pierwszy tydzień 🔥🔥🔥🔥 myślałam że każe to sobie zdjąć. Nie to nie separatory tylko takie kulki z jakiejś masy mi zrobiła bo tak mi zachodzą żeby że przy gryzienia bym sobie górnymi zębami dolne zamki zerwała. Tylko teraz problem jest taki że wcale nie mogę gryźć a zdejmie mi to za 5 tygodni te zielone kulki.... Chyba w poniedziałek tam uderzę żeby coś innego mi z tym zrobiła bo tak się nie da żyć 🔥🔥🔥🔥🔥
Pierwszy raz widzę cos takiego, 5 tygodni?! 🤯 Zwariowała 🤣 ale ogolnie nic tak nie odchudza jak aparat 😁😁

wlasnie już któraś osoba sugeruje, ze plamienia śródcykliczne to polip. Niby nie widać na usg nic, ale chyba muszę w końcu spróbować zasugerować lekarzowi histero...
Mój lekarz się w sumie domyślił. Były plamienia, hormonalnie OK, na USG nic ciekawego, tylko endo jakieś grubsze... i zasugerował, że to polip. Potwierdziło się na sono HSG, więc histero już miałam od razu operacyjną. Plamienia zniknęły. No ale ciąży brak ;-)

reklama
Do góry