reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Mój mąż, też ciągle mi mówi "trzeba wierzyć, walczymy!". Ale ileż można walczyć ;-) Też mnie to 40 przeraża, ale tak sobie myślę, że może zdążę, jeśli in vitro się uda... ale w sumie się nie nastawiam. Jestem już tak myślami w przód, że nie skończyłam jeszcze 39 lat, a już myślę, że mam powyżej czterdziestu... I chyba myślę też trochę o tym, co będzie, jeśli dziecka wcale nie będzie. W sumie... będzie tak jak teraz. Ale zdecydowanie będę musiała jakiś konkretny pomysł na siebie znaleźć...
Wiem co czujesz. Ja mam 39 urodziny w lipcu, ale myślami jestem na tych w przyszłym roku.. Póki co staram się nie zakładać najgorszego ale gdzieś z tyłu głowy dzwoni już alarm..

reklama
Dziewczyny czy to już pozytywny owulak? Dziś 12 DC.

Załączniki

• IMG_20220517_092951115.jpg
    IMG_20220517_092951115.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 76
  • Screenshot_20220517-093342-055.png
    Screenshot_20220517-093342-055.png
    896,4 KB · Wyświetleń: 73
Hej dziewczyny. Czy jest tutaj któraś z was, która mimo brania metforminy nie zaszła w ciążę? I drugie pytanie: czy u którejś z was inozytol popsuł naturalny cykl?

Słyszę w koło siebie same pozytywne historie o tej metforminie, że dziewczyny zachodzą już w pierwszym cyklu brania.
Natomiast w kwestii inozytolu, brałam, i nagle przestałam miesiączkować. Zwalamy to na PCOS, ale teraz tak się zaczęłam zastanawiać czy i on mógł mieć wpływ.
A ja odwrotnie, inozytol nie rozregulował mi nic, cykle nadal były super regularne ale ja też brałam inozytol o odpowiednim składzie i stosunku mio do d-chiro. Nie mam pcos. Na metforminie zaszłam w pierwszym cyklu. Ale była to CP 🤷🏽‍♀️ jak wrócę do starań to koniecznie wracam do inozytolu z kwasem alfa liponowym

U mnie dzisiaj ze względu na remonty szybkie spaghetti 😝 Wczoraj były placki ziemniaczane, na to sadzone jajeczko, pomidorki i ogóreczki 😂 Jutro za to mam wychodne i obiad poza domem - jedziemy na pogrzeb, więc obiad na stypie 😝

reklama
Tak, przeprosiłam się z vitalią
Ja ostatnio tez byłam blisko wykupienia jej po raz kolejny ale odrzuca mnie ilosc pieczywa w tych rozpiskach, zmieniło się coś? Myślałam o tej opcji niski ig ale czytałam różne opinie..

Ja dziś robię gołąbki, ale chodzi mi po głowie jeszcze jakaś zupa krem
Gołąbki robiłam w zeszłym tygodniu 😀

U nas chyba stanie na leczo warzywnym, staremu aż się oczy zaświeciły 😀

Do góry