reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Kurde dziewczyny jakoś źle się dziś czuję, trochę jak przed okresem ale jeszcze o tydzień za wcześnie. Wczoraj pojawiło się lekkie plamienie, w nocy czysto, teraz jasnobrązowe z plamką krwi plus jakby problemy żołądkowe… jestem na dodatek bardzo senna 😫 nie chcę się doszukiwać objawów, chociaż głowa już niespokojna. Rano pyknęłam test, jedna kreska. Chciałam się upewnić bo mamy wieczorem imprezę firmową, na której na pewno będzie alkohol. Co robić? Jest sens powtórzyć test jutro?
Testy? To moje drugie imię. Zawsze jest sens robić, nawet jak nie ma sensu 😂
A tak serio to kto Ci zabroni, ale zrób tak z dzień przed miesiączka. Będzie bardziej pewny

Też jestem aktywna na tamtym wątku, ale muszę się odsunąć bo niestety zrobił się to wątek mamusiowy i też nie mogę tego przełknąć 😐 Tu jest super 🤩
Kurde, przeglądałam różne wątki o iui i ivf i tam to samo… nie mam prawa marudzić bo to nie „moje” wątki ale człowiek szuka pomocy i informacji a tam już same ciężarne albo mamusie… 😒

My ze starym jesteśmy para 4 lata i bylismy razem w kinie raz :D on więcej razy był w kinie z moimi braćmi niż ze mną :D
Ojej, ja uwieeeeelbiam kino, gdybym mogła to bym w jednym zamieszkała 🤣

Wlasnie wrocilam z roweru, 30 km zaliczone 💪a dodam że oprocz spacerow z psem to raczej nic nie robie, także teraz nogi jak z waty 🙉
Ja tez chyba zaraz wskoczę 😎 u nas dość mocno wieje ale najwyżej trening mocniej wejdzie 😅

Kurde, przeglądałam różne wątki o iui i ivf i tam to samo… nie mam prawa marudzić bo to nie „moje” wątki ale człowiek szuka pomocy i informacji a tam już same ciężarne albo mamusie… 😒

Ojej, ja uwieeeeelbiam kino, gdybym mogła to bym w jednym zamieszkała 🤣

Ja tez chyba zaraz wskoczę 😎 u nas dość mocno wieje ale najwyżej trening mocniej wejdzie 😅
U nas tez wieje, najgorzej bylo jak pod wielka gore wiatr wiał w przeciwna stronę 🤣 przez chwilę też padało... a teraz nie mam nawet siły wstać siku🙈🙈

reklama
O matko! Tak! Też jej nie znosiłam :D
Tak samo jak w Orange is the new black nie lubię Piper i w Uwięzionych główna bohaterka Macarena - one są chyba tworzone po to, żeby w*urwiać :D
Nooo ale to w sumie wlasnie o to chodziło zeby byly takie wkurwiające 😁 chciałabym odobejrzec te seriale albo znalezc podobny😅

Do góry