Ceonis
Fanka BB :)
Nooo, to ja tak miałam!Ja niby wstaje o tej samej ale ja bym może pierwsze dwa dni o tym pamietała a później to wolna amerykanka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo, to ja tak miałam!Ja niby wstaje o tej samej ale ja bym może pierwsze dwa dni o tym pamietała a później to wolna amerykanka
Testy? To moje drugie imię. Zawsze jest sens robić, nawet jak nie ma sensuKurde dziewczyny jakoś źle się dziś czuję, trochę jak przed okresem ale jeszcze o tydzień za wcześnie. Wczoraj pojawiło się lekkie plamienie, w nocy czysto, teraz jasnobrązowe z plamką krwi plus jakby problemy żołądkowe… jestem na dodatek bardzo senna nie chcę się doszukiwać objawów, chociaż głowa już niespokojna. Rano pyknęłam test, jedna kreska. Chciałam się upewnić bo mamy wieczorem imprezę firmową, na której na pewno będzie alkohol. Co robić? Jest sens powtórzyć test jutro?
Na netflix co nie włączysz to kategoria jest sex, wulgarny język, przemoc seksualna. Nawet przy Bridgerthonach
A który to dzień po owulacji?
Ja mam planowany okres na 22 maja a dzisiaj też się czuje jak na okres, nawet PMS mi się włączył a co do pytania to zależy ile dni jesteś po owulacji.
Noo właśnie, chyba raz tylko ale i tak drugi sezon lepszy, bo ta mimoza Daphne mnie wkurzałaA w II sezonie mało seksu
Kurde, przeglądałam różne wątki o iui i ivf i tam to samo… nie mam prawa marudzić bo to nie „moje” wątki ale człowiek szuka pomocy i informacji a tam już same ciężarne albo mamusie…Też jestem aktywna na tamtym wątku, ale muszę się odsunąć bo niestety zrobił się to wątek mamusiowy i też nie mogę tego przełknąć Tu jest super
Ojej, ja uwieeeeelbiam kino, gdybym mogła to bym w jednym zamieszkałaMy ze starym jesteśmy para 4 lata i bylismy razem w kinie raz on więcej razy był w kinie z moimi braćmi niż ze mną
Ja tez chyba zaraz wskoczę u nas dość mocno wieje ale najwyżej trening mocniej wejdzieWlasnie wrocilam z roweru, 30 km zaliczone a dodam że oprocz spacerow z psem to raczej nic nie robie, także teraz nogi jak z waty
Noo właśnie, chyba raz tylko ale i tak drugi sezon lepszy, bo ta mimoza Daphne mnie wkurzała
To pewka ze machaj test!Dzisiaj 9dpo, cyce mnie bolą od dnia owu
U nas tez wieje, najgorzej bylo jak pod wielka gore wiatr wiał w przeciwna stronę przez chwilę też padało... a teraz nie mam nawet siły wstać sikuKurde, przeglądałam różne wątki o iui i ivf i tam to samo… nie mam prawa marudzić bo to nie „moje” wątki ale człowiek szuka pomocy i informacji a tam już same ciężarne albo mamusie…
Ojej, ja uwieeeeelbiam kino, gdybym mogła to bym w jednym zamieszkała
Ja tez chyba zaraz wskoczę u nas dość mocno wieje ale najwyżej trening mocniej wejdzie
Nooo ale to w sumie wlasnie o to chodziło zeby byly takie wkurwiające chciałabym odobejrzec te seriale albo znalezc podobnyO matko! Tak! Też jej nie znosiłam
Tak samo jak w Orange is the new black nie lubię Piper i w Uwięzionych główna bohaterka Macarena - one są chyba tworzone po to, żeby w*urwiać