Kinga0402
Zaangażowana w BB
Ladycarooo to walnij sobie teścik, dla zasady xDa no właśnie teraz tego nie ma i lepiej mi. Ale tęsknię za testowaniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ladycarooo to walnij sobie teścik, dla zasady xDa no właśnie teraz tego nie ma i lepiej mi. Ale tęsknię za testowaniem
Toga nie sutanna XDCo za badania robiliście? Bardzo długo te wyniki, mój miał następnego dnia, tylko na fragmentację musimy zaczekac.
Jesteś księdzem?
Ja się staram a i tak mam libido wysokie, wiec coś szachraisz XDJa teraz mam 2 cykl jak się nie staram i moje libido wystrzeliło w górę strasznie. Jednak ta presja sporo robiłą z moją ochotą...
To zależy. Najpierw miałam podejrzenie macicy jednorożnej z rogiem szczątkowym, a po laparoskopii wyszło, że mam dwie macice. Tylko laparoskopia da odpowiedź czy akurat w Twoim przypadku ma to wpływ czy nie. W moim nw szczęście nie bo prawidłowa macica jest normalnych rozmiarów, a druga jestt w bonusie. Najczęściej jednak ta prawidłowa jest przez to mniejsza. U mnie skutkuje to nq przykład brakiem drożności lewego jajowoduDziewczyny, byłam dzisiaj na monitoringu - Endo 7 mm, pęcherzyk w prawym jajniku 16 mam, ale... Coś ja zaintrygowało w mojej macicy, zaczęła dokładniej badać, przełączyła USG na 3d i obraz sugeruje podwójna macice...
Nie wiem co mam myśleć... Ona twierdzi, że to nie powinno wpłynąć na starania. Mamy teraz normalnie działać i w poniedziałek zobaczyć czy pęcherzyk pękł.
narazie jestem dopiero po okresie, no to już nie będę pajacowaćLadycarooo to walnij sobie teścik, dla zasady xD
Nie gadam z Tobą bo przez te heheszki o okresie i do mnie dzisiaj przyszedł. Nienawidzę tego. Nadal cycki małe, woda nienabrana. Bierze mnie to z zaskoczeniaNabrałam się leków, gruba obstawa i odpuściło tak że nawet jeszcze się zdrzemnęłam parę minut, obudziłam się i stwierdziłam że teraz to mogę iść do pracy Ale lajtowy dzień bo szef wiedział że muszę zrobić badania okresowe także zdjął ze mnie większość pracy, uf
Też mam niby mięśniaka, tak twierdziło 3 lekarzy, tylko jeden powiedział, że w sumie nie może jednoznacznie stwirdzic co to. I też mówili, że to nie ma wpływu na zajście w ciążę. (1,5cm)Dziewczyny, byłam dzisiaj na monitoringu - Endo 7 mm, pęcherzyk w prawym jajniku 16 mam, ale... Coś ja zaintrygowało w mojej macicy, zaczęła dokładniej badać, przełączyła USG na 3d i obraz sugeruje podwójna macice...
Nie wiem co mam myśleć... Ona twierdzi, że to nie powinno wpłynąć na starania. Mamy teraz normalnie działać i w poniedziałek zobaczyć czy pęcherzyk pękł.
Też narazie będę bez stymulacji i też pewnie owu nie będzie, więc przybijam pione ale i tak kupiłam testy na shopeeJa tam presji nie mam bo wiem, ze i tak nic z tego nie będzie a nawet mogę się założyć, ze akurat jak nie brałam stymulacji to będę miała cykl bezowulacyjny
Daj linka na to shopeeTeż narazie będę bez stymulacji i też pewnie owu nie będzie, więc przybijam pione ale i tak kupiłam testy na shopee