reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Dlugo sie nie nacieszylam ta wiadomością.. nawet jeśli do konca nie dowierzałam i z tylu glowy mialam ze ten wynik jest niski,to właśnie dostalam okres i strasznie mi przykro.. 😭
Przykro mi :-( A miałam nadzieję że to może bardzo pozna owulacja i temu taka niska beta.

Dzieki dziewczynki, popłakałam i trza się wziac w garść. Szkoda tylko ze ten okres nie przyszedl przed wynikami i zdążyłam powiedziec mojemu K. Ehh ale i tak cudownie bylo widziec jego radość..
Czyli co dziewczynki, to byla ciaza biochemiczna? Jak mam to traktować bo sama nie wiem..?

Dzieki dziewczynki, popłakałam i trza się wziac w garść. Szkoda tylko ze ten okres nie przyszedl przed wynikami i zdążyłam powiedziec mojemu K. Ehh ale i tak cudownie bylo widziec jego radość..
Czyli co dziewczynki, to byla ciaza biochemiczna? Jak mam to traktować bo sama nie wiem..?
nie wiem jakie metody oceny mają niemieckie laboratoria, ale w polskim standardzie to nie była ciąża

Tylko dlaczego te pozytywne testy.. ?owszem blade, ale pozytywne.. sorki ze mecze temat ale Wy macie wiecej doświadczenia a ja jestem totalnie zielona..😔
no ja uważam, że one nie były pozytywne. Mam takich na koncie naprawdę wiele jak i mnóstwo dziewczyn tutaj i beta 0. Należy pamiętać, że produkcja testu to kilka grosz. Kawałek kartki na którą sikamy.

reklama
Lepiej dla zdrowia psychicznego przyjąć ze to po prostu były dziwne normy laboratoryjne. Nic ci nie da główkowanie czy to był biochem

Do góry