Ceonis
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie niekoniecznie. Nie starałam się (celowo) w marcu, w kwietniu miało być na luzie a efekt jest taki, że częstotliwość seksu u nas spadła. Nie mogę się wypowiadać za męża, ale ja osobiście zaczęłam czuć, że moje życie seksualne jest w jakiś sposób niepełne przez to, że mimo braku antykoncepcji i świadomego starania się nie zachodzę w ciąże. Nie wiem jak to wytłumaczyć....to tak jakbym jadła bardzo dobre jedzenie, ale nie mogłabym się najeść. Albo jakbym relaksowała się układając puzzle, ale nigdy nie byłabym bliżej zobaczenia całego ułożonego obrazka. Pomijając początki związku, wyjazdy czy szczególnie podniecające okoliczności, to jednak największą ochotę w okresie starań mieliśmy na samym początku, kiedy ekscytowała nas myśl, że teraz nas seks to coś więcej bo robimy dziecko, a jeszcze nie byliśmy tym tak psychicznie zmęczeni i zrezygnowani.Ja teraz mam 2 cykl jak się nie staram i moje libido wystrzeliło w górę strasznie. Jednak ta presja sporo robiłą z moją ochotą...
Rozumiem, ale jakie? morfologia czy coś jeszcze?Toga nie sutanna XD
Wiesz, to w ramach programu dofinasowanego, wiec nie będę marudzić
Z fragmentaryzacją z tego co wiemRozumiem, ale jakie? morfologia czy coś jeszcze?
Czyli coś w tym chyba jednak jestJa teraz mam 2 cykl jak się nie staram i moje libido wystrzeliło w górę strasznie. Jednak ta presja sporo robiłą z moją ochotą...
Tak, ale wynik 2,5 przy spóźniających się okresie wyglada dziwnie…Dziewczyny... wlasnie dzwonili do mnie z wynikami z labor.. wynik 2,5... i pielęgniarka mowi ze lekarz chce zebym w przyszlym tygodniu jeszcze raz pobrała krew, bo to jest baaardzo wczesna ciąża.. i tak słucham ze jaka ciąża?hę? I mowie, ze przecież ciąża to wyniki od 5..(tak się tu naczytalam) a pani mowi ze jakby nie było ciazy to wynik byłby 0.. to są Niemcy wiec pewnie wszystko inaczej.. sama nie wiem co myśleć..lekarz chyba sie zna nie?
a no właśnie teraz tego nie ma i lepiej mi. Ale tęsknię za testowaniem
Ja testow nie kupuje. U mnie to jest już raczej co miesięczne utwierdzanie się w przekonaniu, ze się nie Uda niż ze może się udałoTeż narazie będę bez stymulacji i też pewnie owu nie będzie, więc przybijam pione ale i tak kupiłam testy na shopee
Wiem i dlatego też bylam w szoku jak usłyszałam że to wczesna ciąża. W pierwszej chwili ani nie zarejrstrowalam tego co powiedziala pielegniarka, ale dopytałam 2 razy.. znalazlam taka tabelkę na niemieckiej stronie z wynikami:Tak, ale wynik 2,5 przy spóźniających się okresie wyglada dziwnie…