reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
A wszystko niewinnie zaczęło się od Zakonu Krzyżackiego znaczy od Torunia i okresu.
A właśnie, @Ladycarooo pozdrow ich ode mnie XD
pamiętam jak w wieku jakoś 10 lat byliśmy z rodzicami na polach bitwy pod Grunwaldem. Tato śmiał się z Nas, że depczemy po krzyżakach, a potem robiłam siku za kamieniem Jagiełłowym. Strasznie mnie bawiło, że facet nazywał się Ulrich von Jungingen - śmiesznie to brzmiało 🤣 Co to były za czasy! 😍

pamiętam jak w wieku jakoś 10 lat byliśmy z rodzicami na polach bitwy pod Grunwaldem. Tato śmiał się z Nas, że depczemy po krzyżakach, a potem robiłam siku za kamieniem Jagiełłowym. Strasznie mnie bawiło, że facet nazywał się Ulrich von Jungingen - śmiesznie to brzmiało 🤣 Co to były za czasy! 😍
Tia… ale dalej to ja prosilam mamę żeby mi odpowiedziała o von Kwiatku (Plauen brzmiało prawie jak Flower XD)

BTW wczoraj szykowałam sobie tabletki na kolejne 5 dni... I czuję, że mam tak pomiędzy 15 a 99 lat😂
A to wszystko dlatego, że mam nową teorię swoich niepowodzeń i postanowiłam dość intensywnie przeprowadzić na sobie doświadczenia, które w mojej głowie mają to potwierdzić 😂😂😂😂😂
Do tego słodkiego zestawu dojdą jeszcze dziś 3 tabletki plus 2, które biorę w łóżku i nie mam ich w pudelku🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
ale popijasz je wodą nie? 😲🤣

Skandaliczna bym powiedziała 😂
Ale to już ostatni miesiąc, później odpadną mi z 3😂
to faktycznie szaleństwo 😆 pewnie po odstawieniu tych 3 nawet nie zauważysz różnicy 😉 a wiecie co jest najlepsze. Zanim nie zaczęłam się starać o dziecko, oprócz antybiotyku i czasem jakiegoś przeciwbólowego, nie przyjmowałam żadnych leków, żadnych suplementów .... Nic . A teraz garść rano, garść wieczorem 😂 mogę z babcią sobie piąteczkę zbić 😂

Tia… ale dalej to ja prosilam mamę żeby mi odpowiedziała o von Kwiatku (Plauen brzmiało prawie jak Flower XD)
wiesz ja to do tej pory nazywam ludzi skojarzeniami - wcale z tego nie wyrosłam 🤣 Jak rodziłam Krystiana to nie znałam nazwiska żadnego ginekologa w szpitalu, oprócz ordynatora i mojego prowadzącego. Jednego nazwałam Arash, bo wygladał jakby miał korzenie irańskie, drugi to był Krzysiu, bo wyglądał jak Krzysiu z Kubusia Puchatka, trzeci to był W-11 bo wygladał jak ten jeden łysy z tego serialu 🤣 Jak moja mama przychodziła do mnie i pytała kto mnie badał, albo miał obchód to jej ksywami mowilam 😂

reklama
Ja 8 tabletek + saszetka do picia 🤣 a o popijaniu słyszałam od kolezanki farmaceutki ze nie wolno chyba popijać leków sokami pomarańczowymi, grejpfrutowymi itp., bo moze dojść do jakiejś reakcji 🤷‍♀️ od tego czasu tylko wodą 🙂

Do góry