reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
BTW wczoraj szykowałam sobie tabletki na kolejne 5 dni... I czuję, że mam tak pomiędzy 15 a 99 lat😂
A to wszystko dlatego, że mam nową teorię swoich niepowodzeń i postanowiłam dość intensywnie przeprowadzić na sobie doświadczenia, które w mojej głowie mają to potwierdzić 😂😂😂😂😂
Do tego słodkiego zestawu dojdą jeszcze dziś 3 tabletki plus 2, które biorę w łóżku i nie mam ich w pudelku🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Załączniki

• 7de06003-208f-4ed7-8bc7-d74e3bb36955.jpg
    7de06003-208f-4ed7-8bc7-d74e3bb36955.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 108
Startuj 😍 dołączę do Ciebie za kilka dni 😎❤️
OH yeah!!! Oczekuję Cię! 😎
Ja już tez niedługo będę z wami. W sensie za ścianą bo tak w jednym pokoju to chyba niw bardzo XD
Dawaj dawaj, ja mogę tu trochę posiedzieć i poczekać w oczekiwaniu na nie wiadomo kiedy owulację, no ale startujemy z tematem 😎
ja znam jeszcze tekst, że prawdziwy rycerz nie boi się krwi na swoim mieczu 😂🤣😂🤣
Prawdziwy pływak i morze czerwone przepłynie 😂
Boże, zaraz napiszę do męża czy zbroczymy jego lufę krwią XD
Boahahaha! Ale cudowne rozpoczęcie piąteczku 🤩 Zaczynam długi weekend, mam nadzieję że sporą część w łóżku 😎

BTW wczoraj szykowałam sobie tabletki na kolejne 5 dni... I czuję, że mam tak pomiędzy 15 a 99 lat😂
A to wszystko dlatego, że mam nową teorię swoich niepowodzeń i postanowiłam dość intensywnie przeprowadzić na sobie doświadczenia, które w mojej głowie mają to potwierdzić 😂😂😂😂😂
Do tego słodkiego zestawu dojdą jeszcze dziś 3 tabletki plus 2, które biorę w łóżku i nie mam ich w pudelku🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Mater Dei!!!

A wszystko niewinnie zaczęło się od Zakonu Krzyżackiego znaczy od Torunia i okresu.
A właśnie, @Ladycarooo pozdrow ich ode mnie XD
aha głupia magnesiki przywożę. No czemu ja na to nie wpadłam, żeby miecze do domu zwozić 😂 mąż zawsze marzył o czerwonej komnacie jak w gray'u, bym se tam kolekcje mieczy dodatkowo zrobiła 😂🙈

też muszę sobie takie pudełeczka ogarnąć, bo ciągle rozkminiam czy wzięłam już leki czy nie. Ale muszę przyznać pokaźna kolekcja ...

reklama
Do góry