reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
A wszystko niewinnie zaczęło się od Zakonu Krzyżackiego znaczy od Torunia i okresu.
A właśnie, @Ladycarooo pozdrow ich ode mnie XD
pamiętam jak w wieku jakoś 10 lat byliśmy z rodzicami na polach bitwy pod Grunwaldem. Tato śmiał się z Nas, że depczemy po krzyżakach, a potem robiłam siku za kamieniem Jagiełłowym. Strasznie mnie bawiło, że facet nazywał się Ulrich von Jungingen - śmiesznie to brzmiało 🤣 Co to były za czasy! 😍

pamiętam jak w wieku jakoś 10 lat byliśmy z rodzicami na polach bitwy pod Grunwaldem. Tato śmiał się z Nas, że depczemy po krzyżakach, a potem robiłam siku za kamieniem Jagiełłowym. Strasznie mnie bawiło, że facet nazywał się Ulrich von Jungingen - śmiesznie to brzmiało 🤣 Co to były za czasy! 😍
Tia… ale dalej to ja prosilam mamę żeby mi odpowiedziała o von Kwiatku (Plauen brzmiało prawie jak Flower XD)

BTW wczoraj szykowałam sobie tabletki na kolejne 5 dni... I czuję, że mam tak pomiędzy 15 a 99 lat😂
A to wszystko dlatego, że mam nową teorię swoich niepowodzeń i postanowiłam dość intensywnie przeprowadzić na sobie doświadczenia, które w mojej głowie mają to potwierdzić 😂😂😂😂😂
Do tego słodkiego zestawu dojdą jeszcze dziś 3 tabletki plus 2, które biorę w łóżku i nie mam ich w pudelku🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
ale popijasz je wodą nie? 😲🤣

Skandaliczna bym powiedziała 😂
Ale to już ostatni miesiąc, później odpadną mi z 3😂
to faktycznie szaleństwo 😆 pewnie po odstawieniu tych 3 nawet nie zauważysz różnicy 😉 a wiecie co jest najlepsze. Zanim nie zaczęłam się starać o dziecko, oprócz antybiotyku i czasem jakiegoś przeciwbólowego, nie przyjmowałam żadnych leków, żadnych suplementów .... Nic . A teraz garść rano, garść wieczorem 😂 mogę z babcią sobie piąteczkę zbić 😂

Tia… ale dalej to ja prosilam mamę żeby mi odpowiedziała o von Kwiatku (Plauen brzmiało prawie jak Flower XD)
wiesz ja to do tej pory nazywam ludzi skojarzeniami - wcale z tego nie wyrosłam 🤣 Jak rodziłam Krystiana to nie znałam nazwiska żadnego ginekologa w szpitalu, oprócz ordynatora i mojego prowadzącego. Jednego nazwałam Arash, bo wygladał jakby miał korzenie irańskie, drugi to był Krzysiu, bo wyglądał jak Krzysiu z Kubusia Puchatka, trzeci to był W-11 bo wygladał jak ten jeden łysy z tego serialu 🤣 Jak moja mama przychodziła do mnie i pytała kto mnie badał, albo miał obchód to jej ksywami mowilam 😂

reklama
Ja 8 tabletek + saszetka do picia 🤣 a o popijaniu słyszałam od kolezanki farmaceutki ze nie wolno chyba popijać leków sokami pomarańczowymi, grejpfrutowymi itp., bo moze dojść do jakiejś reakcji 🤷‍♀️ od tego czasu tylko wodą 🙂

Do góry