reklama
Z
zaz208622
Gość
raczej bym odpuściła. Twoja trzustka i tak dostanie wpie*dol (klapsa w pupcie dla tych oburzonych wulgaryzmami z ust dorosłych ludzi) tego dnia więc lepiej kocyk i netflixEj dziewczyny, a szczególnie @Zazuu czy po badaniu krzywej insu/gluk rano mogę po południu iść na trening czy trzeba sie jakoś oszczędzac?
hachette
Fanka BB :)
Ja zrezygnowałam ze wszystkiego, teraz już nawet kwas foliowy biorę jak mi się przypomni ale mój zestaw wyglądał podobnie, aż pewnego razu po porannej dawce poszłam do pracy i się porzygalam żołądek zaprotestował, po tamtym czasie wdrożyłam osłonowe i dawkowalam sobie poranne leki na kilka turBTW wczoraj szykowałam sobie tabletki na kolejne 5 dni... I czuję, że mam tak pomiędzy 15 a 99 lat
A to wszystko dlatego, że mam nową teorię swoich niepowodzeń i postanowiłam dość intensywnie przeprowadzić na sobie doświadczenia, które w mojej głowie mają to potwierdzić
Do tego słodkiego zestawu dojdą jeszcze dziś 3 tabletki plus 2, które biorę w łóżku i nie mam ich w pudelku
Co to za teoria? Mów mi tu szybciutko!
Z
zaz208622
Gość
Jest to teoria z dupy wzięta, ale nie byłabym szczęśliwym człowiekiem gdybym w ostatnim cyklu na stymulacji jej nie potwierdziła lub nie wykluczyłaJa zrezygnowałam ze wszystkiego, teraz już nawet kwas foliowy biorę jak mi się przypomni ale mój zestaw wyglądał podobnie, aż pewnego razu po porannej dawce poszłam do pracy i się porzygalam żołądek zaprotestował, po tamtym czasie wdrożyłam osłonowe i dawkowalam sobie poranne leki na kilka tur
Jak już będę miała wnioski to się podzielę
L
Ladycarooo
Gość
Też czasem jak się nałykam za dużo naraz to rzygać mi się chce strasznieJa zrezygnowałam ze wszystkiego, teraz już nawet kwas foliowy biorę jak mi się przypomni ale mój zestaw wyglądał podobnie, aż pewnego razu po porannej dawce poszłam do pracy i się porzygalam żołądek zaprotestował, po tamtym czasie wdrożyłam osłonowe i dawkowalam sobie poranne leki na kilka tur
A teraz mam tka jak Ty - biorę coś jak mi się przypomni xD od czerwca zacznę coś na powaznie
Jula19
co to za mieszanka wybuchowa ?BTW wczoraj szykowałam sobie tabletki na kolejne 5 dni... I czuję, że mam tak pomiędzy 15 a 99 lat
A to wszystko dlatego, że mam nową teorię swoich niepowodzeń i postanowiłam dość intensywnie przeprowadzić na sobie doświadczenia, które w mojej głowie mają to potwierdzić
Do tego słodkiego zestawu dojdą jeszcze dziś 3 tabletki plus 2, które biorę w łóżku i nie mam ich w pudelku
Z
zaz208622
Gość
W zasadzie to nic zakładam, że każda z nas ma tu dokładnie te same mutacje przy czym Ty masz je w łagodniejszej postaci. Metylowany kwas foliowy w dobrych dawkach plus metylowany b12 no i ewentualnie acard, a jak masz historie poronień na koncie to lekarz może też zasugerować heparyne od pozytywnego testuHej. Wczoraj nie podzialalismy niestety. Miało być rano, ale odczytalam wyniki i chęci mi odeszły już. Nie wiem co teraz dalej..
Hope99
A ja będę miała prawdopodobnie owulacje w Twoje urodzinymój stary może, ale pod koniec okresu. A ja mam planowo na 5 maja, 6 jedziemy a 7 maja uroziny... mam nadzieję, ze bedzie wcześniej, no ale patrzę, ze raczej owulka według kalendarza, więc pewnie będzie normalnie.
reklama
Carolina123
@Jula19 dokładnie tak jak @Zazuu pisze. Ja mam tą mutacje mthfr tylko CHYBA z kolei w homozygocie. PAI nie zrobiłam. Dostałam od razu acard 150 i zalecenie, że w ciąży heparyna. Zazuu mnie uspokoiła i ginka powiedziała to samo. Do tego zmieniałam kwas foliowy na metylowany .W zasadzie to nic zakładam, że każda z nas ma tu dokładnie te same mutacje przy czym Ty masz je w łagodniejszej postaci. Metylowany kwas foliowy w dobrych dawkach plus metylowany b12 no i ewentualnie acard, a jak masz historie poronień na koncie to lekarz może też zasugerować heparyne od pozytywnego testu
Podziel się: