reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
BTW wczoraj szykowałam sobie tabletki na kolejne 5 dni... I czuję, że mam tak pomiędzy 15 a 99 lat😂
A to wszystko dlatego, że mam nową teorię swoich niepowodzeń i postanowiłam dość intensywnie przeprowadzić na sobie doświadczenia, które w mojej głowie mają to potwierdzić 😂😂😂😂😂
Do tego słodkiego zestawu dojdą jeszcze dziś 3 tabletki plus 2, które biorę w łóżku i nie mam ich w pudelku🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Ja zrezygnowałam ze wszystkiego, teraz już nawet kwas foliowy biorę jak mi się przypomni 🙈 ale mój zestaw wyglądał podobnie, aż pewnego razu po porannej dawce poszłam do pracy i się porzygalam 🙈 żołądek zaprotestował, po tamtym czasie wdrożyłam osłonowe i dawkowalam sobie poranne leki na kilka tur 🙈
Co to za teoria? Mów mi tu szybciutko! :)

Ja zrezygnowałam ze wszystkiego, teraz już nawet kwas foliowy biorę jak mi się przypomni 🙈 ale mój zestaw wyglądał podobnie, aż pewnego razu po porannej dawce poszłam do pracy i się porzygalam 🙈 żołądek zaprotestował, po tamtym czasie wdrożyłam osłonowe i dawkowalam sobie poranne leki na kilka tur 🙈
Jest to teoria z dupy wzięta, ale nie byłabym szczęśliwym człowiekiem gdybym w ostatnim cyklu na stymulacji jej nie potwierdziła lub nie wykluczyła 😂
Jak już będę miała wnioski to się podzielę 😂

Też czasem jak się nałykam za dużo naraz to rzygać mi się chce strasznie 😂 😂
A teraz mam tka jak Ty - biorę coś jak mi się przypomni xD od czerwca zacznę coś na powaznie

BTW wczoraj szykowałam sobie tabletki na kolejne 5 dni... I czuję, że mam tak pomiędzy 15 a 99 lat😂
A to wszystko dlatego, że mam nową teorię swoich niepowodzeń i postanowiłam dość intensywnie przeprowadzić na sobie doświadczenia, które w mojej głowie mają to potwierdzić 😂😂😂😂😂
Do tego słodkiego zestawu dojdą jeszcze dziś 3 tabletki plus 2, które biorę w łóżku i nie mam ich w pudelku🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
co to za mieszanka wybuchowa 😀?

Hej. Wczoraj nie podzialalismy niestety. Miało być rano, ale odczytalam wyniki i chęci mi odeszły już. Nie wiem co teraz dalej..

Załączniki

• 8d318b53-5777-4b23-838c-ffe1a2ebe74d.jpg
    8d318b53-5777-4b23-838c-ffe1a2ebe74d.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 116
Hej. Wczoraj nie podzialalismy niestety. Miało być rano, ale odczytalam wyniki i chęci mi odeszły już. Nie wiem co teraz dalej..
W zasadzie to nic 😉 zakładam, że każda z nas ma tu dokładnie te same mutacje przy czym Ty masz je w łagodniejszej postaci. Metylowany kwas foliowy w dobrych dawkach plus metylowany b12 no i ewentualnie acard, a jak masz historie poronień na koncie to lekarz może też zasugerować heparyne od pozytywnego testu

reklama
W zasadzie to nic 😉 zakładam, że każda z nas ma tu dokładnie te same mutacje przy czym Ty masz je w łagodniejszej postaci. Metylowany kwas foliowy w dobrych dawkach plus metylowany b12 no i ewentualnie acard, a jak masz historie poronień na koncie to lekarz może też zasugerować heparyne od pozytywnego testu
@Jula19 dokładnie tak jak @Zazuu pisze. Ja mam tą mutacje mthfr tylko CHYBA z kolei w homozygocie. PAI nie zrobiłam. Dostałam od razu acard 150 i zalecenie, że w ciąży heparyna. Zazuu mnie uspokoiła i ginka powiedziała to samo. Do tego zmieniałam kwas foliowy na metylowany .

Do góry