reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
BTW wczoraj szykowałam sobie tabletki na kolejne 5 dni... I czuję, że mam tak pomiędzy 15 a 99 lat😂
A to wszystko dlatego, że mam nową teorię swoich niepowodzeń i postanowiłam dość intensywnie przeprowadzić na sobie doświadczenia, które w mojej głowie mają to potwierdzić 😂😂😂😂😂
Do tego słodkiego zestawu dojdą jeszcze dziś 3 tabletki plus 2, które biorę w łóżku i nie mam ich w pudelku🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Załączniki

• 7de06003-208f-4ed7-8bc7-d74e3bb36955.jpg
    7de06003-208f-4ed7-8bc7-d74e3bb36955.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 105
Startuj 😍 dołączę do Ciebie za kilka dni 😎❤️
OH yeah!!! Oczekuję Cię! 😎
Ja już tez niedługo będę z wami. W sensie za ścianą bo tak w jednym pokoju to chyba niw bardzo XD
Dawaj dawaj, ja mogę tu trochę posiedzieć i poczekać w oczekiwaniu na nie wiadomo kiedy owulację, no ale startujemy z tematem 😎
ja znam jeszcze tekst, że prawdziwy rycerz nie boi się krwi na swoim mieczu 😂🤣😂🤣
Prawdziwy pływak i morze czerwone przepłynie 😂
Boże, zaraz napiszę do męża czy zbroczymy jego lufę krwią XD
Boahahaha! Ale cudowne rozpoczęcie piąteczku 🤩 Zaczynam długi weekend, mam nadzieję że sporą część w łóżku 😎

BTW wczoraj szykowałam sobie tabletki na kolejne 5 dni... I czuję, że mam tak pomiędzy 15 a 99 lat😂
A to wszystko dlatego, że mam nową teorię swoich niepowodzeń i postanowiłam dość intensywnie przeprowadzić na sobie doświadczenia, które w mojej głowie mają to potwierdzić 😂😂😂😂😂
Do tego słodkiego zestawu dojdą jeszcze dziś 3 tabletki plus 2, które biorę w łóżku i nie mam ich w pudelku🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Mater Dei!!!

A wszystko niewinnie zaczęło się od Zakonu Krzyżackiego znaczy od Torunia i okresu.
A właśnie, @Ladycarooo pozdrow ich ode mnie XD
aha głupia magnesiki przywożę. No czemu ja na to nie wpadłam, żeby miecze do domu zwozić 😂 mąż zawsze marzył o czerwonej komnacie jak w gray'u, bym se tam kolekcje mieczy dodatkowo zrobiła 😂🙈

też muszę sobie takie pudełeczka ogarnąć, bo ciągle rozkminiam czy wzięłam już leki czy nie. Ale muszę przyznać pokaźna kolekcja ...

reklama
Do góry