pluto_nova
Moderator
@Ladycarooo patrz ile królowych na maj Ja właśnie zaczynam zbierać chętnych na kajaki i już mam pierwsze zwerbowane osoby Nie mogę się doczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lepkość powinna być +, a jest ++ zwiekszona. Morfo 1% mimo ze duża ilość. Jeden androlog ze git a tu się okazuje ze ch*jnia…a jaka lepkość i morfo?
Przykro mi mam podobny problem ... Na 4 cykle starań 3 biochemy... Też jesteśmy na początku drogi żeby znaleźć przyczynę... ŚciskamNiestety, dziewczyny, nic z mojej ciąży nie będzie. Beta prawie nie urosła, prog spadł o połowę, mimo że brałam 3 tab. dupka zamiast dwóch. Jutro planowo powinnam mieć okres, ale jeszcze zjem parę tabletek duphastonu, zeby jutro zaliczyć lekarza i zapytać co dalej. Dlaczego kolejny raz biochem. 2 biochemy na 5 cykli intensywnych starań to jednak dużo. Nie wiem, co to jest... Badania hormonów mam w normie...
Jeśli rzeczywiście jest duża ilość to uważam ze to jie tragedia. Ale napewno warto powtórzyć i zobaczyć co sie dziejelepkość powinna być +, a jest ++ zwiekszona. Morfo 1% mimo ze duża ilość. Jeden androlog ze git a tu się okazuje ze ch*jnia…
Hej, witaj! Przykro mi, ze musiałaś tak długo walyczć.. życzę Ci, zeby teraz poszło sprawniejWitam się serdecznie że wszystkimi. Zaczynamy z mężem bitwę o drugie dzieciątko. Pierwszą ciążę udało się uzyskać po 4 latach leczenia i załamaniu nerwowym... Teraz staram się nie nakręcać ale już czuję że jednak po pewnych przeżyciach już się nie da zluzować gaci synuś urodził się w sierpniu 2019, od pół roku staramy się o drugie ale jeszcze karmię więc nie wszystkie chwyty dozwolone. Przycupne u Was bo tak miło się Was czyta, mam nadzieję że będę mogła pomóc też bo dużo za nami wszystkiego. Tak btw to ostatecznie pomogło nam NPR i ginekolog się w nim specjalizujący. Ja też rocznik 91
Strasznie mi przykro ściskamNiestety, dziewczyny, nic z mojej ciąży nie będzie. Beta prawie nie urosła, prog spadł o połowę, mimo że brałam 3 tab. dupka zamiast dwóch. Jutro planowo powinnam mieć okres, ale jeszcze zjem parę tabletek duphastonu, zeby jutro zaliczyć lekarza i zapytać co dalej. Dlaczego kolejny raz biochem. 2 biochemy na 5 cykli intensywnych starań to jednak dużo. Nie wiem, co to jest... Badania hormonów mam w normie...
Nie wiem czy to na moje nerwy i czy mam siły walczyć. Mam już na szczęście jedno dziecko. I teraz sobie myślę, że może warto przy tym jednym pozostać.Przykro mi mam podobny problem ... Na 4 cykle starań 3 biochemy... Też jesteśmy na początku drogi żeby znaleźć przyczynę... Ściskam
no wlasnie przeglądam noclegi w Toruniu