reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziś mi powiedział, ze dziecko nie jest jego priorytetem, wiec złośliwie zapytałam, czy boczek jest.
Zgadnij odpowiedz XD
To mój wszystko kąpie w majonezie, tej jednej rzeczy nie mogę z niego wyrwać.
Ale poza tym dzielnie je kasze, ryże, pije sok pomidorowy z olejem lnianym i czarnuszki, je orzechy, ryby, jajka, soczewicę, zre suple... nawet mu przypominać nie muszę :D

Dziś mi powiedział, ze dziecko nie jest jego priorytetem, wiec złośliwie zapytałam, czy boczek jest.
Zgadnij odpowiedz XD
Ja mojemu zagrozilam ze jak sie z żarciem nie ogarnie to znajdę sobie innego ojca dla dziecka 😁 moj prawie nie je, a jak juz je to jakieś syfy i coca cola hektolitry. Choć ostatnio chyba sie troche wystraszy, bo widze male butelki i nie co dzień i nagle warzywa sa dobre 😂

Ja mojemu zagrozilam ze jak sie z żarciem nie ogarnie to znajdę sobie innego ojca dla dziecka 😁 moj prawie nie je, a jak juz je to jakieś syfy i coca cola hektolitry. Choć ostatnio chyba sie troche wystraszy, bo widze male butelki i nie co dzień i nagle warzywa sa dobre 😂
Mój jest ratownikiem wiec wyobraź sobie jak wyglada jego dieta na dwudziestoczterogodzinnym dyżurze ;)

reklama
Do góry