Moonstone
Moderator
Jak tę dyrektywę!albo implementują
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tę dyrektywę!albo implementują
To mój wszystko kąpie w majonezie, tej jednej rzeczy nie mogę z niego wyrwać.Dziś mi powiedział, ze dziecko nie jest jego priorytetem, wiec złośliwie zapytałam, czy boczek jest.
Zgadnij odpowiedz XD
a wszystko to macza w majonezieTo mój wszystko kąpie w majonezie, tej jednej rzeczy nie mogę z niego wyrwać.
Ale poza tym dzielnie je kasze, ryże, pije sok pomidorowy z olejem lnianym i czarnuszki, je orzechy, ryby, jajka, soczewicę, zre suple... nawet mu przypominać nie muszę
Ja mojemu zagrozilam ze jak sie z żarciem nie ogarnie to znajdę sobie innego ojca dla dziecka moj prawie nie je, a jak juz je to jakieś syfy i coca cola hektolitry. Choć ostatnio chyba sie troche wystraszy, bo widze male butelki i nie co dzień i nagle warzywa sa dobreDziś mi powiedział, ze dziecko nie jest jego priorytetem, wiec złośliwie zapytałam, czy boczek jest.
Zgadnij odpowiedz XD
Mój uważa ze warzywa są niemęskie XDa wszystko to macza w majonezie
Ooo majonezik do wszystkiegoTo mój wszystko kąpie w majonezie, tej jednej rzeczy nie mogę z niego wyrwać.
Ale poza tym dzielnie je kasze, ryże, pije sok pomidorowy z olejem lnianym i czarnuszki, je orzechy, ryby, jajka, soczewicę, zre suple... nawet mu przypominać nie muszę
Mój jest ratownikiem wiec wyobraź sobie jak wyglada jego dieta na dwudziestoczterogodzinnym dyżurzeJa mojemu zagrozilam ze jak sie z żarciem nie ogarnie to znajdę sobie innego ojca dla dziecka moj prawie nie je, a jak juz je to jakieś syfy i coca cola hektolitry. Choć ostatnio chyba sie troche wystraszy, bo widze male butelki i nie co dzień i nagle warzywa sa dobre
O nie, to mój jak kiedyś byliśmy z ludzmi z pracy na burgerze i kolega wziął sbie samą bułkę z mięsem i sosem to powiedział, że trochę smutne jest udawadnianie sobie męśkości w ten sposóbMój uważa ze warzywa są niemęskie XD