reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Moja ulubiona ciekawostka o pomidorach i czarnuszce [emoji3590]
BTW e-book płodne smoothie od akademii płodności warto było kupić właśnie dla tych ciekawostek
Screenshot_20220330_131521.jpeg

reklama
Używam, nie pokrywa [emoji23]
Znaczy pokrywa jak wpisuje temperature. Ale po testach owu wychodzą głupoty bo zawsze z automatu ustawia owu na dzień po wprowadzeniu pozytywnego testu i już olewa nawet temperature.
Dziewczyny czy któraś z Was korzysta z apki Flo? Ciekawa jestem czy pokrywa Wam się owu z apki z testami, monitoringiem u gina, własnymi objawami etc. ..

Cz.2 bo chyba cos nie poszło.
Woraj polecialam do gina z ta infekcją. Kazała się jeszcze seksic ale nic z tego, no bolalo juz bardzo😞
Zrobiła wymaz, dała leki. Zrobila tez moniy 13dc. Pecherzyk był już pekniety(zgodnie z cz.1).
Dała mi leki
20220330_130109.jpg

Znowu prawie nic mi nie powiedziala, juz mnie wku*wia z tym, nie wiem czy nie zmienie lekarza. Choc za ta przemawia cena i skutecznosc-ale za to wychodze i malo wiem co mi dała i po co. Tym sposobem wydalam wczoraj 800zl a do 10tego daleko wiec suchy chleb i woda 😂a dalej Gowno wiem...
Pohelpujcie: czy któraś z Was brala/slyszala o braniu o ovitrelle po owu. W dawce 1/2ampulki co dwa dni?

reklama
Co to za odjechane dawkowanie ovitrelle?
Czy ona oszalała?

Edit: w sumie to chuja się znam na takich eksperymentach więc może nie oszalała, ale pierwszy raz w życiu coś takiego widzę [emoji33]

Cz.2 bo chyba cos nie poszło.
Woraj polecialam do gina z ta infekcją. Kazała się jeszcze seksic ale nic z tego, no bolalo juz bardzo[emoji20]
Zrobiła wymaz, dała leki. Zrobila tez moniy 13dc. Pecherzyk był już pekniety(zgodnie z cz.1).
Dała mi leki Zobacz załącznik 1384659
Znowu prawie nic mi nie powiedziala, juz mnie wku*wia z tym, nie wiem czy nie zmienie lekarza. Choc za ta przemawia cena i skutecznosc-ale za to wychodze i malo wiem co mi dała i po co. Tym sposobem wydalam wczoraj 800zl a do 10tego daleko wiec suchy chleb i woda [emoji23]a dalej Gowno wiem...
Pohelpujcie: czy któraś z Was brala/slyszala o braniu o ovitrelle po owu. W dawce 1/2ampulki co dwa dni?

Do góry