reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Moja ulubiona ciekawostka o pomidorach i czarnuszce [emoji3590]
BTW e-book płodne smoothie od akademii płodności warto było kupić właśnie dla tych ciekawostek
Screenshot_20220330_131521.jpeg

reklama
Używam, nie pokrywa [emoji23]
Znaczy pokrywa jak wpisuje temperature. Ale po testach owu wychodzą głupoty bo zawsze z automatu ustawia owu na dzień po wprowadzeniu pozytywnego testu i już olewa nawet temperature.
Dziewczyny czy któraś z Was korzysta z apki Flo? Ciekawa jestem czy pokrywa Wam się owu z apki z testami, monitoringiem u gina, własnymi objawami etc. ..

Cz.2 bo chyba cos nie poszło.
Woraj polecialam do gina z ta infekcją. Kazała się jeszcze seksic ale nic z tego, no bolalo juz bardzo😞
Zrobiła wymaz, dała leki. Zrobila tez moniy 13dc. Pecherzyk był już pekniety(zgodnie z cz.1).
Dała mi leki
20220330_130109.jpg

Znowu prawie nic mi nie powiedziala, juz mnie wku*wia z tym, nie wiem czy nie zmienie lekarza. Choc za ta przemawia cena i skutecznosc-ale za to wychodze i malo wiem co mi dała i po co. Tym sposobem wydalam wczoraj 800zl a do 10tego daleko wiec suchy chleb i woda 😂a dalej Gowno wiem...
Pohelpujcie: czy któraś z Was brala/slyszala o braniu o ovitrelle po owu. W dawce 1/2ampulki co dwa dni?

reklama
Co to za odjechane dawkowanie ovitrelle?
Czy ona oszalała?

Edit: w sumie to chuja się znam na takich eksperymentach więc może nie oszalała, ale pierwszy raz w życiu coś takiego widzę [emoji33]

Cz.2 bo chyba cos nie poszło.
Woraj polecialam do gina z ta infekcją. Kazała się jeszcze seksic ale nic z tego, no bolalo juz bardzo[emoji20]
Zrobiła wymaz, dała leki. Zrobila tez moniy 13dc. Pecherzyk był już pekniety(zgodnie z cz.1).
Dała mi leki Zobacz załącznik 1384659
Znowu prawie nic mi nie powiedziala, juz mnie wku*wia z tym, nie wiem czy nie zmienie lekarza. Choc za ta przemawia cena i skutecznosc-ale za to wychodze i malo wiem co mi dała i po co. Tym sposobem wydalam wczoraj 800zl a do 10tego daleko wiec suchy chleb i woda [emoji23]a dalej Gowno wiem...
Pohelpujcie: czy któraś z Was brala/slyszala o braniu o ovitrelle po owu. W dawce 1/2ampulki co dwa dni?

Do góry