reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Cz.2 wczoraj polecialam do gina z ta infekcją. Kazała się jeszcze seksic ale nic z tego, no bolalo juz bardzo😞
Zrobiła wymaz, dała leki. Zrobila tez moniy 13dc. Pecherzyk był już pekniety(zgodnie z cz.1).
Dała mi leki - patrz focia.
Znowu prawie nic mi nie powiedziala, juz mnie wku*wia z tym, nie wiem czy nie zmienie lekarza. Choc za ta przemawia cena i skutecznosc-ale za to wychodze i malo wiem co mi dała i po co. Tym sposobem wydalam wczoraj 800zl a do 10tego daleko wiec suchy chleb i woda 😂a dalej Gowno wiem...
Pohelpujcie: czy któraś z Was brala/slyszala o braniu o ovitrelle po owu. W dawce 1/2ampulki co dwa dni?!
Coś ktoś?

Załączniki

• 20220330_130109.jpg
    20220330_130109.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
reklama
Nie powiedziałam ani razu, że to działa u każdego [emoji28]
I oczywiście, że są przypadki gdzie nic nie zadziała. Jak kobieta nie ma dwóch jajowodow to choćby skały srały w ciążę nie zajdzie.
Ja mówię TYLKO o przypadkach gdzie powodem złego nasienia jest chujowy tryb życia i tak, uważam że wtedy łatwo to naprawić
no niestety najśmieszniejze jest to, ze Ci co mają chujowy tryb życia robią dziecko bez problemu bardzo często :D

@Ladycarooo wracając do nasienia.
Tak tak mówiłam i ba, dalej tak uważam. Oczywiście nie mówię o tych trudnych przypadkach, które nie reagują na suple, nie działa dieta itp.
Mówię tylko o tych, u których obniżone parametry nasienia wnikają ze słabych nawyków, a umówmy się takich mężczyzn jest mnóstwo. Dlatego uważam, że w ich przypadku o poprawę nie jest tak trudno. Dobra dieta i suple robią naprawdę kawał świetnej roboty.
Na pewno łatwiej u typa co warzywa widzi tylko w kebabie, a nawadnia się browarami poprawić dietę niż u kobiety udrożnić jajowód czy zlikwidować przegrody macicy
Jesuuu zjadłabym takiego kebaba i popiła browarem 🙈

A to nie jest też tak, że badana jest jakaś hmm część nasienia? Więc w teorii te lepsze plemniki mogą być po prostu niezbadane? Stąd czasem raz lepsze, raz gorsze wyniki?

reklama
Mówię o tych, którzy... Mają chujowe wyniki BO mają chujowy tryb życia.
Nie o tych co mają chujowy tryb życia i super wyniki, nie o tych co mają chujowe wyniki i inne problemy i być może chujowy tryb życia. I nie o tych co mają wzorowy tryb życia i chujowe wyniki. Ani o tych co mają dobry tryb życia, chujowe wyniki i inne problemy.
MÓWIĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE O TYCH U KTÓRYCH CHUJOWE WYNIKI SĄ WYNIKIEM ZŁEGO TRYBU ŻYCIA I NICZEGO WIĘCEJ.
no niestety najśmieszniejze jest to, ze Ci co mają chujowy tryb życia robią dziecko bez problemu bardzo często :D

Do góry